15 nježnih ulja za čišćenje kože koja odgovaraju svakom tipu kože

01.06.2019.

Prigrlite i vi trend dvostrukog čišćenja lica

Ulja za čišćenje lica relativno su nov pojam u našim svakodnevnim rutinama njege kože, a čini se da mješoviti i masni tipovi kože još uvijek strahuju od ulja, ali zahvaljujući korejskoj rutini njege kože i pojmu dvostrukog čišćenja svi smo polako prigrili ovaj trend.

Ulja za čišćenje idealan su početak rutine i odličan su način da odstranite sve tragove šminke kao i sebum koji uzrokuje začepljene pore i prištiće, a zatim će gel, pjena ili mlijeko za čišćenje ukloniti mrtve stanice kože i bakterije i koža će biti spremna za nanošenje tonera i proizvoda za hidrataciju i njegu.

U galeriji vam donosimo 15 nježnih ulja za čišćenje kože koja odgovaraju svakom tipu kože.

Piše: A.S.

Foto: product shots / @sofiarichie

Pročitajte i...

Naša koža je veliki emotivac

Sigurno ste primijetili da se intenzivna i promjenjiva raspoloženja odražavaju na epidermi, što su fenomeni koje istražuju psihodermatologija i neurokozmetika

Tri DIY detox kupke za maksimalno opuštanje

Moćno oružje protiv svakodnevnog stresa krije se u vašim kuhinjskim ormarićima

Intervju: Jasmina Vico, celebrity skincare specijalistica s londonskom adresom

Riječanka s londonskom adresom čije kozmetičke tretmane obožavaju Jodie Comer, Saiorse Ronan i brojne druge glumice s A-liste!

Otkriven detaljan apotekarski recept za njegu kože Marilyn Monroe

U sklopu izložbe „Pink Jungle:1950s Makeup in America“, njujorški Makeup muzej jedan je dio posvetio slavnoj glumici, otkrivši tajnu njezinog savršenog tena. Mnogi jedva čekaju da lock down završi pa da doznaju što je sve Marilyn prepisao kultni dermatolog Erno Laszlo

Što je zapravo mineralna šminka?

Prednosti i mane mineralne kozmetike

▲ Povratak na vrh