Adwoa Aboah progovorila o svojoj borbi s aknama na Instagramu

11.09.2019.

"Iscrpljujuće je ne znati kako će vam koža izgledati ujutro."

Za manekenke je poznato kako im u agencijama često nalažu da kožu pokušavaju održavati što besprijekornijom, no to nije uvijek tako jednostavno.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adwoa Aboah (@adwoaaboah) on

 

To je dokazala i manekenka Adwoa Aboah sa svojim najnovijim Instagram postom. Dok smo navikli vidjeti njezinu kožu izbliza, bilo to na velikim plakatima svjetskih brendova i na naslovnicama glossy časopisa, prije samo nekoliko sati Adwoa je podijelila posve intimnu sliku svoje kože.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adwoa Aboah (@adwoaaboah) on


Na fotografijama Adwoa pokazuje nepravilnosti na licu, prateći to srčanim opisom o svom odnosu s tenom svojim pratiocima kojih je i do preko 800 00. ‘U čast našoj mjesečnoj temi “Koža i tijelo”, objavit ću fotografije iz osobnog projekta koji sam stvarala posljednje 2/3 godine. Projekt je bio namijenjen samo mojim očima kako bih opsesivno promatrala kožu i borbu s njom. Nekih dana tu je bilo akni, neki dan nije bilo loše, a onda su masovne upale pratile.” naprisala je Adwoa.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adwoa Aboah (@adwoaaboah) on


Pohvalno je vidjeti da su poznate žene koje prati veliki broj mladih djevojaka svjesne kako dnevna doza iskrenosti može zaista puno učiniti, kad se radi o samopouzdanju i saznaju kako se ne treba svaki dan biti savršenom. Svi imamo mane.

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/Instagram

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh