Alexa Chung otkrila svoju beauty rutinu

17.08.2020.

Ako ste sinoć zaboravili skinuti maskaru, ne uzrujavajte se: i slavna fashionistica ponekad zaspe s full make-upom. To je znak da je tulum bio sjajan!

Dio šarma britanske dizajnerice, tv zvijezde i fashionistice Alexe Chung definitivno leži u njezinom care-free pristupu životu. Čak je i Alexina beauty rutina dokaz da se lijepa Londončanka baš nikad ne zamara pravilima. U intervjuu za časopis Red otkrila je da zna zaspati a da prije toga ne skine šminku, da nije najspretnija s olovkom za usta pa je izbjegava, te da joj je od svih skupih sredstava za njegu kože ipak draže obično kokosovo ulje.

„Nisam baš disciplinirana kad je njega lica u pitanju. Zna mi se desiti da ljeti zaboravim staviti kremu sa zaštitnim faktorom prije dnevnog izlaska ili se vratim kući kasno navečer pa zaspem našminkana. Ali ne predbacujem si to previše, ta je vrsta umora znak da je tulum bio fantastičan!“, šali se Alexa.

Ipak, slavna Britanka priznaje da se ponekad istinski zabrine zbog bora, pa pokušava paziti na svoju kožu, redovito je hidratizirati i ne zagušivati s previše šminke. „Korektor mi je puno draži od pudera, a s godinama sam shvatila koliko je u make upu istinita izreka da je manje – više! Voljela bih u zrelim godinama izgledati kako je izgledala Audrey Hepburn. Ona mi je uzor“.

Piše: Jasmina Rodić

Fotografija: Profimedia

Pročitajte i...

5 ELLE Beauty minuta: TyLynn Nguyen

Porazgovarali smo s američkom dizajnericom i minimalističkom modnom ikonom o beauty temama!

Mrštite li se dok ovo čitate?

Ukoliko se čitajući ovaj članak mrštite ili škiljite ili čak nesvjesno imate stisnutu čeljust, pokušajte se opustiti i nastavite čitati. Jer nesvjesne radnje i grimase koje izvodimo tijekom dana dok gledamo u ekran, bilo da se radi o računalu ili mobitelu mogu utjecati na starenje kože.

Vrijeme je da ovaj čarobni sastojak ubacimo u svoje beauty rutine

Pronašli smo najbolje serume i kreme koje sadrže CBD ( i srodno ulje konoplje)!

10 najgorih beauty savjeta ikad!

Ove savjete nikad nemojte poslušati

▲ Povratak na vrh