Angelina Jolie u novom beauty angažmanu

24.01.2017.

Prihodi njezine kampanje za "Mon Guerlain" parfem ići će u dobrotvorne svrhe

Iako zvijezde dobar dio svojih prihoda zarađuju od promotivnih angažmana, razno-raznih modnih i beauty kampanja, Angelina Jolie dugo se nije upustila u takav pothvat. Držala se podalje od javnosti, osobito tijekom svog razvoda te je većinu slobodnog vremena provodila u humanitarnim podvizima, ali sada je glumica odlučila okrenuti ploču.

U neočekivanom razvoju događaja, Guerlain Parfumeur najavio je upravo Jolie kao zaštitno lice njihovog novog ženskog parfema, Mon Guerlain.

 

 

Njezina posljednja beauty kampanja bila je ona iz 2007. za Shiseido, i to samo za azijsko tržište. Interes koji je pokazala za suradnju s Guerlainom sada potaknut je glumičinom uspomenom iz djetinstva – navodno je njezina majka koristila puder upravo ovog brenda.

Lansiranje parfema očekuje se u ožujku ove godine. Prema objavi brenda, glumica je svu svoju zaradu od ove kampanje odlučila donirati u dobrotvorne svrhe, iako se ne zna točno koje.

Foto: profimedia, Guerlain

Pročitajte i...

Od seks simbola do inovatorice, farmerice, aktivistice... Zanimljivi primjeri reinvencija holivudskih diva

Društvo je oduvijek imalo svoja očekivanja i predrasude o lijepim ženama - kako bi se trebale ponašati, čime bi se trebale baviti i što bi ih trebalo zanimati, no u duhu nadolazećih ELLE Style Awards koje su u znaku #FashionReinvention kampanje, donosimo inspirativne priče žena koje su mnogo više od dvodimenzionalnih holivudskih ljepotica.

Safička moda: najstylish lezbijke na filmu

Od Angeline Jolie u ulozi prvog otvoreno queer supermodela do ultimativno chic Cate Blanchett u ekranizaciji književnog klasika, ovo su naše najdraže filmske queer junakinje s fantastičnim smislom za stil

Čudesni slučaj Brada Pitta, njegove djevojke, i njezina muža

Donedavno tajna veza između Brada i manekenke Nicole Poturalski, koja je u otvorenom braku, mogla bi biti bajka suvremenog doba

Život ispod maske

„Budi ti. Ali nosi masku“, poručuje nam pop diva Lady Gaga. Svjetski celebi pridržavaju se uputa svojih kriznih stožera i disciplinirano stavljaju zaštitne maske svaki put kad napuste kuću, bez obzira idu li u shopping, na kavu ili, poput Kaie Gerber, u teretanu

▲ Povratak na vrh