AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT lansirao je novi styling ‘hero’ proizvod: Nude Powder Spray

15.09.2020.

Holistički, veganski brend za njegu i oblikovanje kose, AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT,  lansirao je NOVI styling ‘hero’ proizvod: Nude Powder Spray. Ova styling inovacija  stvorena je u suradnji s globalnom kreativnom advokaticom Hester Wernert-Rijn i AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT zajednicom, a oduševit će frizersku zajednicu jednako kao i sve ljubitelje prirodnog volumena.

Ovaj vrlo fini i nevidljivi puder daje trenutačni, oživjeli volumen i omogućuje lako podizanje korijena – bez grubog i neugodnog osjećaja. Formuliran s Fairtrade® Tapioca škrobom za ekstra suhi teksturni učinak i silicijem, za volumen i učvršćenje. Veganska formula registrirana je pri Veganskom društvu ™, a također ne sadrži umjetne voskove, bojila i silikone.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Nude Powder Spray ukratko:

  • Vrlo fin, nevidljivi puder
  • Pruža trenutni volumen i pokretljivost
  • Pruža bezbrižno podizanje korijena i nježno učvršćenje
  • Ne sadrži umjetni vosak, bojila i silikone
  • Mirisan, elegantan i čist miris
  • Registriran pri Veganskom društvu™

“Ne mogu živjeti bez novog Nude Powder spreja. Razlikuje se od ostalih pudera jer ga jednostavno raspršite po kosi, a on se ravnomjerno raspoređuje. Odličan je za volumen i nadogradnju; zahvaljujući njemu, možete kreirati različite lookove!”

–  Linda Shalabi | Globalna advokatica i pripadnica zajednice #authenticbeautymovement

Authentic Beauty Concept nadahnut je zajednicom koja vjeruje u iste vrijednosti; čiste formule, svjesno iskustvo, stav bez filtra i, presudno, autentičnost kose i ljepote. Od lansiranja početkom 2019. godine, AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT lansiran je u čak 26 zemalja, a trenutno se širi na nova tržišta širom svijeta.

Tekst i fotografije: Promo

Pročitajte i...

Najveći festival zdravlja, vitalnosti i ljepote na otvorenom - Sensa Dan u parku Maksimir

Sensa Dan - održat će se u zagrebačkom Parku Maksimir, ovu nedjelju 20. rujna, od 10 do 19 sati!

Odlična zabava za velike i male ovaj vikend – Family Day u zagrebačkom parku Zrinjevac!

Koncerti, zabavno-plesni program, dječje predstave, edukativne radionice, sportske aktivnosti za velike i male – sve vas to čeka sutra, u subotu 19. rujna, na Family Dayu na Zrinjevcu u sklopu Europskog tjedna mobilnosti

Sve o „aktivističkom“ crvenom ružu koji je predstavila Michelle Obama

Bivša američka prva dama udružila je snage s kozmetičkim brendom The Lip Bar i neprofitnom organizacijom When We All Vote u sjajnoj “političko- kozmetičkoj” akciji

Put do otkrivanja optimalne beauty rutine nikad nije bio lakši

Sanjate o personaliziranim uputama koje će vam otkriti točno koje proizvode morate uvrstiti u svoju beauty rutinu? Stručnjaci iz Farmacije imaju savršeno rješenje za vas.

3 beauty trika koji štede vrijeme i novac

Life hacks za vašu kozmetičku torbicu

▲ Povratak na vrh