Beauty tajne Gwyneth Paltrow

19.05.2017.

Glumica koja prkosi godinama

Gwyneth Paltrow već je skoro 20 godina na holivudskoj sceni – broj u koji je teško povjerovati budući da ova lijepa glumica iz godine u godinu izgleda sve bolje. Već odavno ima reputaciju žene koja vodi jedan zdrav, izbalansiran život i još se nikad nije podvrgla estetskim operacijama.

44-godišnja glumica, inače i majka dvoje djece, otkrila je svoje beauty tajne.

Jednostavnost je ključ

“Preko dana inače ne nosim šminku, a ako imam neku večeru stavim malo maskare i rumenila. Kosa mi je jako gusta i valovita pa ju pri sušenju podijelim na nekoliko dijelova i potičem njezinu valovitost, ali ne i volumen.”

 

 

Obogatite svoju vodu

“Pijem jako puno vode i uvijek ju imam kraj sebe jer sam stalno dehidrirana. Provela sam istraživanja o mineraliziranju vode dodavanjem himalajske soli zbog apsorpcije. Ta voda nije najboljeg okusa, ali zaista mineralizira vodu i čini ogromnu razliku.”

Znojite se

“Kada ste na putovanjima, u drugoj vremenskoj zoni i izvan vaše rutine, to stvarno jako utječe na vašu kožu i postaje vidljivo na licu. Ako postoji bazen u hotelu, odlazim na plivanje i odradim kardio trening, a zatim odem u saunu koja zaista učini da se osjećam i izgledam bolje. Imam i malenu infracrvenu saunu doma, koja je nevjerojatna. Veliki je detoksikator i definitivno trik ljepote.”

Osjećati se dobro znači izgledati dobro

“Za mene je vježbanje važno kako bi se osjećala i izgledala dobro. Svaki dan radim kardiovaskularne vježbe, a pet puta tjedno radim malo intenzivnije treninge. Uz sve to, mislim da je za dobar izgled zaista važno biti okružen ljudima koje volite i koji vas nadahnjuju. Tada se osjećate sretnim i lijepim, čak i kada imate bore.”

B.P.
Fotografije: profimedia

Pročitajte i...

G Sport x Proenza Schouler activewear kolekcija

Sporty itekako može biti sexy!

Predstavljena je activewear kolaboracija Proenze Schouler i brenda Gwyneth Paltrow

Novi holivudski hir su...

Ako niste sigurni, pitajte kustosa

▲ Povratak na vrh