Beauty trendovi koji će vladati u 2018.

22.11.2017.

Otkrijte beauty trendove koji će obilježiti nadolazeću godinu i dozvolite si malo eksperimentiranja

Nadolazeća godina donosi nam puno sjaja u beauty svijetu. Prema svjetski poznatim vizažistima, jedan od vodećih trendova bit će sjajilo sa šljokicama, a osim na usnama, šljokice su prisutne i na očima, ali i oko očiju i obrva.

Ljubiteljice ruževa za usne matirajuće teksture slobodno mogu odahnuti jer će i ove godine biti u trendu, ali će se malo drugačije nanositi. Naime, bit će popularan efekt “blurry”, tj. ruž će se nanositi tako da djeluje kao da je malo razmazan izvan granica usana.

Kada su u pitanju trendovi u kosi, nosit će se jako dugačka kosa, ravna ili blago valovita, a aktualna boja bit će blorange (kombinacija plave i narančaste boje). U nastavku otkrijte sve beauty trendove za 2018. godinu:

1. Sjajilo sa šljokicama

2. Metalik obrve

3. Dugačka kosa

4. Blurane usne

5. Sjajna koža lica

6. Strobing sa šljokicama

Objavu dijeli @chanelbagscigarettedrags

7. Blagi valovi

8. Underliner

Objavu dijeli Violette (@violette_fr)

9. Blorange boja kose

Piše: B.P.
Foto: Instagram

Pročitajte i...

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Ovi FOREO trendovi pomoći će vam da zablistate

Nakon dugog perioda lockdowna koji smo proveli kod kuće, vrijeme je da zasjamo! Otkrit ćemo vam nekoliko beauty tajni...

Autentična ljepota od sada je dostupna i online

Proizvodi koji se pridružuju globalnom pokretu održive potrošnje i proizvodnje te predstavljaju primjer buđenja ekološke svijesti u kozmetičkoj industriji su proizvodi koji stoje iza holističkog projekta pod nazivom Authentic Beauty Concept (ABC)

Otkrijte 5 tajni Audrey Hepburn za bezvremensku ljepotu

Iako se kozmetika tijekom godina mijenjala, neki su savjeti ostali univerzalni

Kada je vrijeme za botoks i druga anti-age pitanja i odgovori

Vi ste pitali, a mi smo doznali odgovore: kada je vrijeme za prvu anti-age kremu, a kad za prvi botoks, koji tip kože sporije stari i koliko novca treba potrošiti da izgledamo mlađe nego što to pokazuje naša osobna iskaznica

▲ Povratak na vrh