Bilo je tu i fudbalerka: Najdramatičnije promjene frizura slavnih u 2020.

05.01.2021.

Eksperimenti bojama i drastični rezovi: celebovi su pronašli svoju omiljenu razbibrigu za vrijeme boravka kod kuće

Kažu da žena koja je odlučila promijeniti svoj život počne od frizure, a 2020. dala nam je puno vremena za eksperimente jer, u slučaju da i završe kao propali pokušaj – tko će ih vidjeti? Tom mišlju vodile su se brojne zvijezde iz svijeta showbusinessa koje su tijekom godine isprobale cijeli spektar boja – ponekad iz tube, a ponekad u formi perike, razne rezove i ekstenzije i na taj način obznanile da su spremne za promjene. Tako su pjevačica Halsey i komičarka Tiffany Haddish, u stilu Britney 2007., ali s mnogo manje drame, odlučile početi od nule i obrijale glavu.

Sestre iz klana Kardashian/Jenner često kombiniraju svoje outfite i boju kose, ponekad eksperimentirajući s bojama, ali najčešće koristeći perike. Ove godine mogli smo ih vidjeti s cijelim spektrom boja kose – od kalifornijskih plavih pramenova do dugih crnih uvojaka, a najdramatičnija promjena bili su ‘total lookovi’ u nijansama narančaste i crvene.

Rihanna je na modnu pistu vratila punđe u stilu košnica, ali i frizuru koja kao da je utjelovljenje protekle godine: fudbalerke, koju nosi i privatno. Sličan stil frizure nosi i Miley Cyrus, ali zaista se nadamo da trend neće zaživjeti.

Na društvenim mrežama mogli smo vidjeti brojne celebove s uvojcima u svim pastelnim “My Little Pony” nijansama: od Hilary Duff, Lady Gage do pjevačice Ciare i Madonne.

Instagram: ciara

No najveća kameleonka ove godine bila je Bella Hadid koja nas je gotovo svakodnevno iznenadila novom frizurom: od boba, kratke plave kose, preko 90s revivala s famoznom ‘Rachel’, šiški, narančaste kose, ‘košnica’ punđe, pletenica, do kovrčave kose – malo je toga što Bella ove godine nije isprobala i izgledala fantastično.

Nakon što su u protekloj godini mnogi bili prisiljeni postati frizeri i naučiti bojati, šišati i fenirati kosu sebi ili svojim ukućanima te preživjeli razne eksperimente, zaista se veselimo povratku u profesionalne ruke, ali i vidjeti neke od ovih celebrity trendova na ulicama. No neki od njih poput košnica i fudbalerki mogu slobodno nestati skupa s 2020.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Instagram (naslovna: emrata)

Pročitajte i...

Rihanna objavila najekskluzivniju autobiografiju. Bilo bi je korisno pročitati

Limitirana queen-size verzija donosi jedinstveni uvid u život glazbenice i poduzetnice čiji je brend procijenjen na milijardu dolara

'Izgledaš umorno...' - Bella odgovorila na komentar koji nitko nikad ne želi čuti

U najnovijem izdanju svakodnevne torture nerealnih očekivanja...

Vraća li se kultna kratka frizura Linde Evangeliste u modu?

Dua Lipa i JLo vraćaju devedesete na naslovnice

Čini se kako je Rihannin modni brend Fenty doživio fijasko: Što je pošlo po krivu?

Što je uzrok zatvaranja brenda megapopularne glazbenice i poduzetnice?

Dežurne fashionistice nose traperice širih nogavica

Dua Lipa i sestre njezina dečka, Gigi i Bella predvodnice su trendova, pa tako najavljuju i novi 'it' model traperica

▲ Povratak na vrh