Bogata ponuda make upa: Giorgio Armani

10.03.2015.

Lakoća, elegancija i ugodnost… zaštitni znakovi Armanijeve mode vrijede i kada je riječ o makeupu ovog branda, koji je kreiran savršeno po mjeri – baš poput odjeće

Odjeća i make up su jezik za sebe, ekspresija ženstvenosti koja donosi slobodu izražavanja osobnosti.

Jednostavne smjernice primjenjuju se na sve – od mode do make upa: materijal se mora prilagoditi tijelu, a ne obrnuto. Poput haljine koja savršeno ističe figuru, makeup se u trenu prilagođava prirodnim crtama lica i savršeno se stapa s kožom. Tehnološka profinjenost svake formule nanošenje čini jednostavnim i lakim.

Počevši od inicijalne kreacije linije, Giorgio Armani donosi ekskluzivni i inovativni proces: tehnologiju Micro-fil™, koja uključuje fino mrvljenje svih sastojaka prije no što se izmiješaju, u svrhu postizanja najsofisticiranije moguće formule. Zatim slijedi metoda Color-fil™, kojom se pigmenti i omekšavajući agensi spajaju u fleksibilnu mrežu polimera, pružajući ugodu i postojanost.

 

KL_douglas_armani (115)

 

Luminous Silk Foundation i Fluid Sheer

Giorgio Armani Beauty otkriva tajnu blistavog tena po mjeri svake žene: sveobuhvatna paleta nijansi nastala kombinacijom dvaju nagrađivanih proizvoda, Luminous Silk Foundation i Fluid Sheer.

Luminous Silk Foundation i Fluid Sheer kultni su proizvodi profesionalne make-up rutine Armani Glow, koja otkriva i naglašava vašu unutarnju ljepotu u punom sjaju. Mogućnosti su bezbrojne – miješajte nijanse, igrajte se svjetlošću i pronađite vaš savršeni par.

 

KL_douglas_armani (114)

 

Dva profesionalna proizvoda. Jedan nepogrešivo blistav krajnji rezultat. Luminous Silk Foundation i Fluid Sheer mogu se miješati ili nanositi u slojevima.

– Pomiješajte Luminous Silk i Fluid Sheer kako biste dobili jedinstvenu nijansu koja odgovara vašem tenu.
– Nanesite sloj proizvoda Fluid Sheer preko Luminous Silk Foundation kako biste oblikovali i usmjerili svjetlost i tako naglasili dijelove lica:

„Blistavi ten prirodnog sjaja osnova je besprijekornog, profesionalnog make-upa. Miješanjem nijansi podloge Luminous Silk i Fluid Sheer svaka žena može dobiti boju koja se savršeno stapa s njezinim tenom, ispravlja nepravilnosti i daruje mu blistavi sjaj.

Šminkanje obično započinjem jednolikim nanošenjem podloge Luminous Silk. Zatim uz pomoć odgovarajućeg kista nanosim Fluid Sheer kako bih naglasila konture lica. Slojevitim nanošenjem prozračnih tekstura postiže se jedinstveni, prilagođeni make-up.” Linda Cantello, međunarodna visažistica za Giorgio Armani.

 

KL_douglas_armani (116)

 

TEHNOLOGIJA SVJETLOSTI MICRO-FIL™

Luminous Silk Foundation i Fluid Sheer odlikuje ekskluzivna tehnologija svjetlosti Micro-filTM s mikroniziranim pigmentima, bisernim česticama i sferičnim filerima koji osiguravaju kvalitetu boje i prozračnost tekstura za učinkovito stapanje i nanošenje u slojevima. Iznimno lagana ulja olakšavaju nanošenje, a mineralni gel osigurava ujednačenost, postojanost i zdravi sjaj.

Formula podloge Luminous Silk obogaćena je glicerinom, koji koži pruža izniman osjećaj ugode uz osmosatnu hidrataciju.

Ove su podloge nalik na luksuzne tkanine koje privlače poglede na modnoj pisti – meke poput najfinije svile, blistave poput organdija. Prozračne, inovativne formule prilagođavaju se tenu kao što se savršeno skrojeni odjevni predmet prilagođava obrisima tijela, osiguravajući cjelodnevno prekrivanje uz neprocjenjiv osjećaj ugode.

 

KL_douglas_armani (122)

 

Fotografije i tekst: press

Pročitajte i...

Giorgio Armani je predstavio prvu kolekciju nakita "Haute Jewelry"

Linija je nastavak na kolekciju mode Armani Privé

Zašto Giorgio Armani modnu reviju seli u Tokio?

Uskoro u "Zemlji Izlazećeg Sunca"

Giorgiju Armaniju se ne sviđa novi Gucci

Talijanski modni dizajner, Giorgio Armani kritički se osvrnuo na Guccijevu "paradu" na Tjednu mode u Milanu

Natural beauty

Oda prirodnoj ljepoti u novoj kampanji Giorgia Armanija

Nova je Armani kampanja naslovljena "New Normal" te promovira prirodnu ljepotu zrele dobi

▲ Povratak na vrh