Do super forme s Gisele Bündchen

20.07.2020.

Brazilska manekenka pokazala je svoj tipičan trening

Slavna manekenka prije nekoliko dana je uslišila želje svojih Instagram pratitelja i snimila video u kojem rekreira svoj tipičan trening. Za vježbe u videu kaže kako su joj upravo one najdraže za ojačavanje core-a te da obično ponovi cijeli ciklus 2 do 3 puta.

Moramo priznati da većina vježbi djeluje osvježavajuće jednostavno i vjerujemo kako većina ne bi trebala imati previše problema pri kopiranju Giseline workout rutine.

Budimo fer- sigurni smo da je Giselino bombastično tijelo rezultat dugogodišnjeg zdravog života i genetike te da ove vježbe nisu jedino što joj pomaže održati fit formu, no negdje treba početi – pa zašto ne tu?

Gisele inače danas slavi 40. rođendan, stoga se čini sasvim prigodno da nas je malo počastila.

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Behind the scenes: kako se zapravo snimaju scene seksa

Učimo od koreografkinje zaslužne za fantastičnu senzualnost u seriji "Normal People"

Filmovi koji su obilježili Manola Blahnika

Brigitte Bardot, James Dean i Bette Davis su među glavnim zvijezdama Blahnikovih favorita

Power dressing: kako trendseterice definiraju (i nose) moćnu modu?

Što zapravo znači 'power dressing' novog doba i - kako izgleda? Učimo modne lekcije od trendseterica koje znaju svu moć dobrog stila…

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Kožna jakna: Povijest jednog odjevnog komada

Od borbenih aviona preko leđa zločestih momaka do stilske klasike

For Crying Out Loud ili o plakanju

Svi smo iskusili da nam osjećaji prerastu obujam prsa, počnu silom navirati na oči i spuštati nam se niz obraze u tankim mlazovima. Iako se ponekad ljutimo što nam oči propuštaju protiv naše volje, rijetko što toliko pročišćuje kao kvalitetna porcija plakanja. No kolika je važnost plača danas, kad se čini da suze više ne moramo toliko kriti? 

▲ Povratak na vrh