Hoćemo li i dalje furati Instagram make-up?

10.12.2020.

Znate li koja je razlika između IRL (in-real-life) i Instagram make-upa? Koji nas beauty trendovi čekaju i kako jednom zauvijek naučiti precizno nanijeti liniju tuša? Kliknite na video, uživajte i učite od najboljih hrvatskih make up stručnjaka.

Povodom okruglog 20. rođendana Giorgio Armani Beauty brenda, Cosmopolitan je okupio neke od najboljih hrvatskih vizažista za okruglim stolom, kako bi se osvrnuli na stanje make-up scene danas. 

Velika pandemija koja je globalno pogodila make-up profesiju, koji su trendovi u šminkanju danas, koja je razlika između IRL (in-real-life) i Instagram make-upa, sve su to teme o kojima su hrvatski top-vizažist i diskutirali na prvom Cosmopolitan make-up on the table.

S radnim naslovom “Make-up on the table”, majstori šminkanja načeli su i neke lakše teme, kao što su “kako dobiti savršenu liniju tuša” ili “kako se najbolje nanosi puder”—što će posebno zanimati zaljubljenike u make up, one koje se make upom tek žele početi baviti, ali i sve Cosmo-čitateljice željne insajderskih savjeta.

Ako ste make-up početnik, entuzijast, napredni korisnik ili profesionalac, pogledajte ovaj zanimljivi video u kojem hrvatski vizažisti otkrivaju nekoliko tajni zanata, savjete za nekoga tko tek dolazi na make-up scenu, te svoja predviđanja trendova i inovacija za 2021. godinu.

Hrvatske vizažiste Simonu Antonović, Sašu Jokovića, Sanju Agić, Žanu Kožul, i vizažisticu i Giorgio Armani Face Designericu Marijanu Gluić, ugostila je Ivana Petković Čevra / PR & Digital menadžer – Designer brands L’Oreal Luxe, a tom prilikom, vizažisti su proslavili i 20. rođendan Giorgio Armani Beauty, brenda koji je 2000. je promijenio je svijet make-upa inovacijama i tehnološki najnaprednijim formulama.

Cosmopolitan čestita Armaniju na 20 sjajnih godina, a Giorgio Armani Beauty proizvode pronađite ekskluzivno u odabranim Douglas parfumerijama, i na www.douglas.hr.

Zahvaljujemo hotelu Amadria Park Hotel Capital u Zagrebu.

VIDEO & PHOTO: Marko Gregurić

PRODUKCIJA: Martina Družinec / AMZ 2020.

Pročitajte i...

Top makeup lookovi uz koje ćete zaboraviti da nosite masku

Sivu zimsku svakodnevicu obojite strastvenim bojama sjenila, svjetlucavim sjajem pudera i nešto nježnijim nijansama ruževa. Donosimo vam 5 must have zimskih lookova koji uz koje ćete i vi i svi oko vas zaboraviti da imate masku na licu.

Ni ispod bora nećete naći toliko poklona koliko ih donosi novi Cosmopolitan – svim čitateljima

Trk na kioske jer novi Cosmopolitan donosi darove svim čitateljima! I to ne jedan, ne dva, već tri poklona – make up poslastice by essence! Potražite novi broj s darovima od 19. prosinca na svim kioscima

Važne životne lekcije koje je travel influencerica Andrea Trgovčević usvojila na putovanjima

Andrea Trgovčević većini je poznata kao travel influencerica, no ona putovanja ne odrađuje nego ih živi. Osim pečata u putovnici, sa svakog donosi ono najvrednije - životne lekcije koje bismo svi trebali usvojiti pod hitno. A koje su to, otkrijte u aktualnom izdanju Cosmopolitana čiju naslovnicu krasi upravo ova influencerica

Make-up-scena ima 20 razloga za slavlje

Giorgio Armani Beauty slavi veliku obljetnicu

Blagdanska čarolija s Cate Blanchett u glavnoj ulozi

Armani beauty je predstavio novi video za HOLIDAY kampanju 2020. koji donosi radost blagdana

Zavirite iza kulisa dodjele nagrada Cosmopolitan Beauty Awards 2020.

Kako je bilo na dodjeli najprestižnije beauty-nagrade u Hrvatskoj?

▲ Povratak na vrh