Jedina stvar koju trebate učiniti ujutro da biste se osjećali svježije i energičnije

25.04.2018.

Poslovni ljudi diljem i stručnjaci za produktivnost diljem svijeta kunu se u čarobnu moć jutarnjeg hladnog tuša

Iako i za toplih dana ujutro volimo topliji tuš, čini se da je hladan tuš ono što nam svima zapravo treba. Hladan tuš ima niz dobrobiti kojih nismo ni svjesni, a koje su na svojoj koži osjetili brojni stručnjaci za produktivnost koji promoviraju ovu metodu razbuđivanja tijela i uma.

Hladan tuš može smanjiti razinu stresa i anksioznosti zbog čega je savršen za početak dana. Ima sjajan utjecaj na naš cjelokupni živčani sustav pa neki stručnjaci tvrde da može smanjiti čak i depresiju.

On nam daje nalet energije, poboljšava cirkulaciju u tijelu, ali i smiruje um. Osim toga, može nam pomoći smršavjeti te učvršćuje kožu, a kosu čini sjajnijom te je puno blagotvorniji za nju od vrućeg tuša.

I što drugo dodati osim da ćemo odmah sutra ujutro isprobati blagodati ledenog tuša!

 

Piše: N.B.
Foto: @lucywilliams02

Pročitajte i...

Novom kampanjom Let's do beautiful Douglas redefinira ljepotu!

U godini u kojoj obilježava 111. godina postojanja, nova LET'S DO BEAUTIFUL kampanja pokazuje ono za što se Douglas danas zalaže kao moderna i otvorena beauty kompanija koja potiče raznolikost i toleranciju.

Naša koža je veliki emotivac

Sigurno ste primijetili da se intenzivna i promjenjiva raspoloženja odražavaju na epidermi, što su fenomeni koje istražuju psihodermatologija i neurokozmetika

Ovi neočekivani razlozi mogli bi biti uzrok bolova u leđima

Znamo da je bol u leđima globalni zdravstveni problem i najčešći razlog izostanka s posla, ali zbog toga nam nije ništa lakše kad nas ukliješti. Kako to izbjeći?

Sami kod kuće pripremite popularne bagelse. Možete vi to

Donosimo vam sjajan recept za popularna peciva

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Autentična ljepota od sada je dostupna i online

Proizvodi koji se pridružuju globalnom pokretu održive potrošnje i proizvodnje te predstavljaju primjer buđenja ekološke svijesti u kozmetičkoj industriji su proizvodi koji stoje iza holističkog projekta pod nazivom Authentic Beauty Concept (ABC)

▲ Povratak na vrh