Jedva čekamo isprobati liniju kozmetike koju potpisuje pop zvijezda Selena Gomez

07.08.2020.

Kad je prije pola godine Selena najavila da će lansirati vlastiti kozmetički brend te mu otkrila ime - Rare Beauty, trebalo je samo nekoliko minuta da se na njegovom Instagram profilu okupi više od milijun pratitelja. A sad znamo i točan datum kad će proizvodi ugledati svjetlo dana – 3. rujna!

„Tako sam uzbuđena što konačno mogu podijeliti s vama da će se pokretanje @RareBeauty održati 3. rujna isključivo u @Sephora, @SephoraCanada, @SephoraMx i RareBeauty.com. Odlično sam se provela tijekom kreiranja proizvoda i veselim se isprobavanju. Nadam se da će vam se svidjeti koliko i meni!”, napisala je mlada zvijezda te dodala: “mislim da Rare Beauty može biti više od kozmetičkog brenda. Želim da se prestanemo uspoređivati i počnemo prihvaćati svoju jedinstvenost”. Prema promotivnim video snimkama koji su objavljene, čini se da početno lansiranje uključuje ruž, rumenilo i highlightere.

Piše: Jasmina Rodić
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Ne daju se iz mode: Postoji li zvijezda koja ove zime nije nosila Uggsice?

Blast from the past: jesu li Uggsice ponovno 'in' ili nikad nisu ni bile 'out'?

Kako je pop glazba spasila 2020.

2020. je odista bila užasna u svakom pogledu osim jednog — odsječeni od turneja, koncerata i medijskih obaveza, pop glazbenici bili su produktivniji no inače, a zabrane i ograničenja globalne pandemije natjerala su ih na podizanje kvalitete i inoviranje u kontaktu s publikom

Kozmetički proizvodi Selene Gomez su konačno vani

Rare beauty proizvodi su stigli, a svojim korisnicama šalju divnu poruku

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

▲ Povratak na vrh