Jeste li čuli za pjenasti ruž za usne?

03.08.2018.

Urban Decay predstavio je neobičan ruž za usne u pjeni

Ruž za usne jedan je od naših omiljenih beauty proizvoda i obožavamo sve nove formule koje se pojavljuju na tržištu – od sjajnih i kremastih do matiranih koji su posebno popularni u zadnje vrijeme.

Ali sada se na tržištu pojavilo nešto sasvim novo – ruž za usne u pjeni, a riječ je o proizvodu poznatog brenda Urban Decay. Proizvod naziva Lo-Fi Lip Mousse dostupan je u 8 nijansi crvene i ružičaste po cijeni od 22 dolara.

Sve recenzije ukazuju na to da ću ovaj proizvod doživjeti veliku popularnost zbog svoje lagane teksture i dugotrajnosti.

Što vi kažete, mislite li da će pjenasti ruževi za usne postati novi trend u svijetu ljepote?

Piše: A.S.

Foto: product shots / @urbandecaycosmetics

Pročitajte i...

Pet besplatnih beauty trikova koje morate znati

Donosimo vam jednostavne trikove koji će olakšati vašu beauty rutinu, a možda ih još niste otkrili

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Severinina beauty tajna krije se iza branda Tripollar

Postoje oni mali momenti i vrlo važni saveznici koji pomažu kako bi se godine na vrlo učinkovit i elegantan način, jednostavno izbrisale s lica

Kako nositi raznobojne maskare i tuševe

U vremenima kada je maska koja pokriva pola lica neizostavan modni detalj, kako svakodnevni make-up malo „začiniti“ i istaknuti ono što je još vidljivo?

Tri DIY detox kupke za maksimalno opuštanje

Moćno oružje protiv svakodnevnog stresa krije se u vašim kuhinjskim ormarićima

▲ Povratak na vrh