Jeste li već otkrili šipkovo ulje u beauty proizvodima?

14.11.2018.

Zašto je šipkovo ulje postalo jedan od najvećih trendova u svijetu ljepote?

Čini se da se svake godine pojavi barem jedan novi sastojak koji zaludi svijet ljepote, a ove godine to je šipkovo ulje koje obožava i Kate Middleton, a sama je rekla da je za vrijeme trudnoće počela koristiti ulje brenda Trilogy koje se danas prodaje u rekordnim količinama.

Posebnost ovog ulja je činjenica da je odličan antioksidans, a sadrži i sastojke koji su odličan borac protiv akni. Osim toga bogato je i vitaminima A i C koji su ključni za mladolik izgled kože, a stručnjaci daju prednost proizvodima koji sadrže šipkovo ulje  i druge aktivne sastojke, a mi vam u nastavku donosimo 8 najboljih koje se isplati isprobati.

Piše: A.S.

Foto: product shots / @espacio_garua

Pročitajte i...

Pet besplatnih beauty trikova koje morate znati

Donosimo vam jednostavne trikove koji će olakšati vašu beauty rutinu, a možda ih još niste otkrili

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Severinina beauty tajna krije se iza branda Tripollar

Postoje oni mali momenti i vrlo važni saveznici koji pomažu kako bi se godine na vrlo učinkovit i elegantan način, jednostavno izbrisale s lica

Kako nositi raznobojne maskare i tuševe

U vremenima kada je maska koja pokriva pola lica neizostavan modni detalj, kako svakodnevni make-up malo „začiniti“ i istaknuti ono što je još vidljivo?

Tri DIY detox kupke za maksimalno opuštanje

Moćno oružje protiv svakodnevnog stresa krije se u vašim kuhinjskim ormarićima

▲ Povratak na vrh