Kako Miranda Kerr održava savršenu liniju?

Miranda Kerr
30.03.2016.

Njezini obroci zaista su ostvarenje svih snova nutricionista

Potrebno je mnogo truda da biste imali tijelo kao Miranda Kerr. To nije nikakvo iznenađenje. Počevši od njene svakodnevne posvećenosti jogi pa sve do stroge dijete koja podrazumijeva izbacivanje šećera, ovdje smo predstavili sve navike ovog supermodela koje podrazumijevaju njenu posvećenost zdravoj ishrani i fitnesu.

Doručak

Miranda Kerr je prošle godine izjavila za australski Vogue da dan započinje toplom vodom sa limunom uz zeleni juice koji se sastoji od kelja, špinata, krastavca i celera, prije nego što pojede jaja ili avokado na bezglutenskom tostu. Nakon toga, ona konzumira chia sjeme, goji bobice i kremasti napitak (smoothie) od sirovog kakaoa, nekoliko sati kasnije. Povremeno Kerr koristi proteinski shake od jaja sa avokadom, kiselim kupusom, morskom soli i uljem makadamia oraha.

Ručak

Ručak supermodela najčešće se sastoji od grill piletine i salate. Njen bivši trener, Justin Gelbrand, izjavio je da njegovi modeli najčešće jedu piletinu ili salatu s ribom za ručak, uz voće nakon toga.

Večera

Gelbrand preporučuje sashimi sa smeđom rižom kao odličan izbor za večeru a također i savjetuje da se izbjegava soja i umjesto toga konzumira piletina, riba, puretine i povrće. Mirandina uobičajena večera se sastoji od quinoa salate sa piletinom i kokosovim uljem i kurkume, sa špinatom i salatom od oraha. Također, ona se trudi izbjegavati šećer i pšenične proizvode.

Izvor: Elle.rs
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Od modela do mogula - Kako je Miranda Kerr izgradila svoje wellness carstvo?

Svoju karijeru započela je kao Viktorijina anđelica

Vjenčanja supermodela kao vječna inspiracija

Od Kate Moss u divnoj Galliano vjenčanici do Mirande Kerr koja je za svoje drugo vjenčanje odabrala Dior, vjenčanja supermodela su uvijek spektakularna i inspirativna

Tri trudničke kombinacije Mirande Kerr

Miranda Kerr je još u studenom potvrdila da čeka svoje drugo dijete, a sada se u javnosti počela pojavljivati u prvim trudničkim kombinacijama

Miranda Kerr potvrdila da čeka drugo dijete

Miranda Kerr i Evan Spiegel očekuju prvo dijete

Miranda Kerr kao moderna Grace Kelly u Dior vjenčanici

Napokon je pokazala kako je izgledala na svojem vjenčanju

Vjenčala se Miranda Kerr

Slavna manekenka ovoga je vikenda stupila u brak s Evanom Spiegelom

▲ Povratak na vrh