Kako nositi raznobojne tuševe

19.12.2020.

U vremenima kada je maska koja pokriva pola lica neizostavan modni detalj, kako svakodnevni make-up malo „začiniti“ i istaknuti ono što je još vidljivo?

Novčanik, ključevi, mobitel…i maska! Nigdje više ne možemo bez nje. I premda “glavu čuva”, remeti planove svim ljubiteljicama ruževa i mijenja ustaljene make up rutine.

No jednoličnom make up-u možemo doskočiti eksperimentirajući s novim nijansama eyelinera. Od plavih, zelenih, ljubičastih, preko crvenih, bijelih…cijeli je spektar na raspolaganju za igranje bojama.

Ukoliko koristite intenzivne boje eyelinera, make up artisti preporučaju ostatak make up-a ostaviti jednostavnim i prozračnim. Hidratantna krema, eventualno korektor ili lagana podloga i zabavite se crtanjem.

Tekst: Kristina Stakor

Foto: Instagram, Profimedia

Pročitajte i...

tinktura

Veseli nas ova beauty priča iz Hrvatske: Kreativni tim Tinktura osmislio je besramno dobar makeup!

Kolekcija šminke Tinktura sve je što vam treba u kozmetičkoj torbici

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Autentična ljepota od sada je dostupna i online

Proizvodi koji se pridružuju globalnom pokretu održive potrošnje i proizvodnje te predstavljaju primjer buđenja ekološke svijesti u kozmetičkoj industriji su proizvodi koji stoje iza holističkog projekta pod nazivom Authentic Beauty Concept (ABC)

Otkrijte 5 tajni Audrey Hepburn za bezvremensku ljepotu

Iako se kozmetika tijekom godina mijenjala, neki su savjeti ostali univerzalni

Kako ruž zadržati na usnicama dok nosimo masku

"Novo normalno" izazov je na svim poljima, uključujući i makeup.

▲ Povratak na vrh