Kako nositi trenutno najpopularniji piercing?

23.04.2018.

Iako su u posljednje vrijeme puno popularnije tetovaže, ove sezone su u trendu i piercinzi na ušnoj hrskavici

Brian Keith Johnson iz studija Body Electric Tattoo u kojem je svoje piercinge i tetovaže radila i Beyoncé, otkrio je za britanski Elle da će upravo ova vrsta piercinga biti najpopularnija u 2018. godini.

Neki tvrde da piercing na ušnoj hrskavici može izliječiti migrenu, no jedno je sigurno – izgleda chic i nimalo ekstravagantno pa se ne morate bojati da ćete zbog ovakvog piercinga imati problema u konzervativnom okruženju na poslu ili u obitelji. Ovakve piercinge obožavaju zvijezde pa divan primjerak ima i Zoe Kravitz, a ako sami razmišljate o njemu, u nastavku vam donosimo nekoliko ideja s Instagrama za inspiraciju:

Daith by BKT. #BodyElectricTattoo #BrianKeithThompson #bvla

A post shared by Brian Keith Thompson (@bodyelectrictattoo) on

 

Piše: N.B.
Foto: Instagram

Pročitajte i...

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Autentična ljepota od sada je dostupna i online

Proizvodi koji se pridružuju globalnom pokretu održive potrošnje i proizvodnje te predstavljaju primjer buđenja ekološke svijesti u kozmetičkoj industriji su proizvodi koji stoje iza holističkog projekta pod nazivom Authentic Beauty Concept (ABC)

Otkrijte 5 tajni Audrey Hepburn za bezvremensku ljepotu

Iako se kozmetika tijekom godina mijenjala, neki su savjeti ostali univerzalni

Kada je vrijeme za botoks i druga anti-age pitanja i odgovori

Vi ste pitali, a mi smo doznali odgovore: kada je vrijeme za prvu anti-age kremu, a kad za prvi botoks, koji tip kože sporije stari i koliko novca treba potrošiti da izgledamo mlađe nego što to pokazuje naša osobna iskaznica

▲ Povratak na vrh