Kako vratiti kazaljke starenja unatrag?

Poliklinika MIlojević
29.09.2015.

Botox – prirodni protein koji čini čuda u manje poznatim naprednim tretmanima

Mnogi kažu da bore otkrivaju ono što vas muči, dok za većinu one predstavljaju prve, jasno vidljive znakove starenja. Ukoliko želite vratiti kazaljke starenja unatrag, onda je tretman botoxom pravi izbor za vas.

Najpopularniji estetski tretman u svijetu je prirodni protein koji čini čuda – botox. Uklanja sitne i duboke bore, poboljšava konture lica i očiju, a njegov je učinak vidljiv u roku od nekoliko dana, bez straha od kirurškog noža.

Botox učinkovito uklanja bore na čelu, bore nastale mrštenjem te sitne bore oko očiju. Dr. Nikola Milojević, kojemu je britanski list The Daily Express dodijelio titulu najvećeg stručnjaka za botox u Velikoj Britaniji u svojoj zagrebačkoj poliklinici u Gundulićevoj ulici ‘briše’ bore više od četiri godine.

 

Poliklinika MIlojević

 

Dr. Nikola Milojević je među rijetkim liječnicima estetske medicine koji imaju dovoljno znanja i vještine da izvode manje poznate napredne tretmane botoxom na donjem dijelu lica i na tijelu. Također ga prati glas kao liječnika s najlaganijom rukom prilikom aplikacija botoxa, pa pacijenti skoro da ni ne osjete ubod iglom.

No, osim ‘brisanja’ bora dr. Milojević u svojoj poliklinici izvodi i tretmane botoxom za tzv. ‘gummy smile’ za kojeg je potrebna velika ekspertiza. Tretman je za pacijente kojima se desni iznad zuba previše vide. Tretman spušta usnicu i uljepšava osmjeh. Ako pak želite ženstveniji izraz lica, aplikacija botoxa u žvačne mišiće će riješiti vaš problem četvrtastog lica. Dr. Milojević također koristi botox za podizanje vrška nosa.

 

Poliklinika MIlojević

 

Samo jedan ubod ispod samog nosa botoxom podižu se kukasti spušteni nosevi i podiže se i donja usna te se tako mijenja i uljepšava cijeli izgled tog dijela lica.

Tretman Nefertiti Neck lift, botox za zatezanje kože oko brade, fantasticno zatežu opuštenu kožu oko brade i pseći izgled, koji je najgori znak starenja kod žena, te žene dobivaju perfektnu čeljust kao sama kraljica Nefertiti.

 

Poliklinika MIlojević

 

Botox se također koristi i protiv prekomjernog znojenja koje mnogim ljudima predstavlja ogroman problem. Tretman botoxom za sprečavanje pojačanog znojenja zahvat je koji doslovce transformira život mnogih pacijenata. Riječ je o najučinkovitijoj i najsigurnijoj terapiji za tretiranje pojačanog znojenja. Pacijenti su oduševljeni uspješnošću tretmana, a rezultati im doslovno mijenjaju način života. Znojenje se reducira 80-100%, a rezultati traju 6-12 mjeseci.

Filozofija poliklinike Milojević je jednostavna – primjenom individualnog pristupa žele se zadovoljiti želje i potrebe svakog klijenta. A s ovim tretmanom san o vitkoj liniji na najbrži mogući način može napokon postati stvarnost. Sve narudžbe i ostale informacije o samom tretmanu moguće je dobiti u Poliklinici Milijević, Gundulićeva 40, Zagreb.

Fotografije i tekst: press/promo

Pročitajte i...

Yolanda Hadid - majka Belle i Gigi se odrekla botoksa, implantata i filera

Bivši model Yolanda se odlučila na prirodnu ljepotu

Život bez podočnjaka pomoću filera

Vlasnik Poliklinike Milojević, liječnik estetske medicine dr. Nikola Milojević, koji osim u Zagrebu ima kliniku i u Londonu, otkriva zašto ga u Engleskoj smatraju najvećim stručnjakom za botoks

Jedinstvena cijena tretmana u poliklinici Milojević

Poznato je kako božićni blagdani počinju s darivanjem na Sv. Nikolu, a toga se pridržava i Poliklinika Milojević koja za sve postojeće i buduće klijente sprema posebno iznenađenje

Bezbolnim tretmanom u Poliklinici Milojević preoblikujte svoje tijelo, zategnite kožu i riješite se celulita

Uz pomoć revolucionarne Med Contour Multipower metoda bezbrižno uživajte u vrućim ljetnim danima

Dovedite se u formu uz Med Contour Multipower tretman

Ostalo je svega još 5 tjedana do kalendarskog početka ljeta

▲ Povratak na vrh