Kate Moss otkrila svoju rutinu vježbanja i prehrane

15.03.2018.

Nakon što je godinama tvrdila da ne vježba, Kate Moss je u intervjuu za Guardian otkrila svoju novu rutinu vježbanja i prehrane

S 44 godine, Kate Moss izgleda sjajno, no s obzirom da je oduvijek tvrdila kako nikad ne vježba i ne pazi na prehranu, činilo se nevjerojatno da će još dugo moći ostati u takvoj sjajnoj formi. Dakako, i Kate je sama toga svjesna pa je ove godine prvi put počela vježbati, otkrila je u intervjuu za Guardian.

“Nikad nisam voljela teretanu. Uvijek sam se u njoj osjećala bolesno, ali sada kada sam doista počela vježbati sam se brzo navukla,” rekla je slavna manekenka. Otkrila je i da već tjednima vježba jogu svaki dan dok u teretanu odlazi tri puta tjedno te je u 10 dana izgubila 2.5 cm u struku.

Kate se priklonila i 80/20 dijeti koja podrazumijeva da 80 posto vremena jedemo zdravo, dok se 20 posto vremena prepuštamo užitcima i jedemo što god poželimo. Uz to, svako jutro započinje zelenim sokom u koji dodaje anti-age suplement naziva “Lumity”. Taj je napitak ujutro razbudi i pomogne vratiti sjaj kože.

Piše: N.B.
Foto: Getty

Pročitajte i...

Vitki do proljeća: Drastične dijete su out, in je promjena načina života!

Koliko ste puta krenuli na dijetu i peti dan odustali? Umjesto da se mučite s dijetama čudnovatih naziva i nemogućih zahtjeva, isprobajte nešto što uistinu pali

Ljeto se bliži, a vi izbjegavate ogledalo? Vježbajte kao Beyonce i Mark Wahlberg u F45

Znate li da u Zagrebu postoji dvorana Marka Wahlberga za funkcionalne treninge?

Kako ostati fit na zabavan način

Vrijeme je da se prisjetite nekadašnjih vještina i stanete na - role!

Ne daju se iz mode: Postoji li zvijezda koja ove zime nije nosila Uggsice?

Blast from the past: jesu li Uggsice ponovno 'in' ili nikad nisu ni bile 'out'?

Još jedan fashion comeback za koji smo mislili da je ostao u prošlom stoljeću

Bili su zaštitni znak Kate Moss, nosila ih je Carrie, a danas Bella...

▲ Povratak na vrh