Kim Kardashian priprema tajni proizvod za “usavršavanje tijela”

10.06.2019.

Što nam stiže iz KKW Beauty?

Kim Kardashian je najavila novi proizvod svoje marke KKW Beauty. Ovaj put se Kim nije usredotočila na šminku i mirise – već na proizvode za tijelo.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KKWBEAUTY (@kkwbeauty) on

O čemu se točno radi, nije otkrila. Kim čuva tajnu, a otkrit će je 21. lipnja. U međuvremenu je podijelila fotografije iz reklamne kampanje: vrući kamen, vrući pijesak i besprijekorna koža s brončanim, preplanulim tenom – obožavatelji su sigurni da će sljedeće lansiranje biti hightighter za tijelo. Ostala nagađanja uključuju kremu za učvršćivanje kože i zaštitu od sunca. Kim sama naziva novost “moje tajno sredstvo za usavršavanje tijela”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardakshain) on


Sad već prema tradiciji, ako želite na vrijeme naručiti novi KKW proizvod, trebali biste na mobitelu staviti podsjetnik – svi novi proizvodi odletjet će za nekoliko minuta (da, čak i ako ne znamo što Kim predstavlja ovaj put). Nije šala – Kardashian je uspjela prodati sve svoje mirise, iako korisnici nisu ni znali koje su note parfema zatvorene u boci u obliku golog tijela zvijezde. Tako da je svaka minuta, zlata vrijedna.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh