Koje trendove obožavamo ove sezone kada su u pitanju lakovi za nokte?

11.04.2019.

Što kažete na crni lak za nokte za proljeće?

Lak za nokte doista je detalj koji može promijeniti cijelu odjevnu kombinaciju, a ove sezone primijetili smo da im trendseterice posvećuju posebnu pažnju. Od jednobojnih zelenih lakova za nokte do manikura koje imitiraju uzorak kravlje kože, istražili smo koje su boje u trendu ove sezone.

Ne čudi da je jedna od najpopularnijih nijansi ove sezone upravo Pantone boja godine – koraljna, a tu su i neodoljive tirkizne i žute nijanse. Za sve minimalistice tu su neutralne i bijele nijanse, a posebno nas je iznenadila zastupljenost crnih lakova za nokte, ali kada ih zamislite u kombinaciji s neonskim bojama, doista se čine kao dobitna kombinacija.

U galeriji vam donosimo 10 nijansi lakova za nokte s kojima ne možete pogriješiti ovoga proljeća.

Piše: A.S.

Foto: product shots / @alwaysjudging

Pročitajte i...

Kako prestati dodirivati lice

Trikovi koji će vam pomoći da što manje dodirujete lice

Vrijeme je da se otarasimo ove loše navike

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Pet besplatnih beauty trikova koje morate znati

Donosimo vam jednostavne trikove koji će olakšati vašu beauty rutinu, a možda ih još niste otkrili

Severinina beauty tajna krije se iza branda Tripollar

Postoje oni mali momenti i vrlo važni saveznici koji pomažu kako bi se godine na vrlo učinkovit i elegantan način, jednostavno izbrisale s lica

Kako nositi raznobojne maskare i tuševe

U vremenima kada je maska koja pokriva pola lica neizostavan modni detalj, kako svakodnevni make-up malo „začiniti“ i istaknuti ono što je još vidljivo?

▲ Povratak na vrh