Koje tri stvari Jennifer Lopez izbjegava kako bi održala mladenački izgled?

04.05.2019.

Fokus na zdravlje

Ako postoji ijedna zvijezda za koju sa sigurnošću možemo reći da je otkrila fontanu mladosti, to je Jennifer Lopez. Iako će sljedeće godine napuniti 50, izgleda bar dva desetljeća mlađe. U čemu leži tajna njezinog mladolikog izgleda? Pojavljivanjem u mnogim modnim časopisima i snimanjem nove glazbe koja još uvijek uspjeva dostići vrh top glazbenih ljestivica, ova ljepotica je dokaz kako su godine samo broj, pogotovo kada je riječ o vođenju aktivnog načina života.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Nedavno je Jennifer otkrila kako je njezina dnevna rutina jednostavna i stoga izbjegava ove tri stvari kako bi se osjećala dobro i izgledala mladoliko.

 

Kofein

Jennifer godinama brine o svom tijelu, i to se vidi. Teško možemo zamisliti dan bez šalice kave, ali Jennifer se odlučila na život bez kofeina, kako bi njezina koža izgledala mlađe. Uz to, trudi se izbjegavati stres, jer mnoge žene upravo pod stresom piju ogromne količine kave. Iako nove studije pokazuju da ispijanje kave ima svoje dobrobiti, svi koji konzumiraju više od tri šalice dnevno izloženi su riziku od srčanog udara i probavnih smetnji.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


Alkohol

 

Popiti čašu vina mnogima nije naodmet, ali Jennifer izbjegava i alkohol. Trudi se jesti zdravu hranu, unositi dovoljno vode, a svako jutro i meditira. Posljedice prekomjernog konzumiranja alkohola, za žene su pogubnije nego za muškarce i Lopez je toga svjesna. Ako želite zdravu kožu, utegnuto tijelo i izgledati dobro u pedesetima, možda s vremena na vrijeme odreći se alkohola i nije tako loša odluka.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


Nedostatak sna

Svi znamo koliko je važno dobro se naspavati kako bi funkcionirali bez anksioznosti i kako bi usporili starenje. Dobar životni stil i briga o mentalnom zdravlju su ključ uspjeha ako želite izgledati i osjećati se mladima. Jennifer zaista slavi svoje tijelo. Svojim primjerom, načinom života i prihvaćanjem oblina je postavila temelje za mnoge mlade žene koje se još uvijek bore i trude pronaći ispravan put u prihvaćanju svog tijela. Neovisno o tome koji ste “body type”, možete se osjećati zdravo i mlado. J.Lo je dobar primjer kako se može izgledati dobro ako se fokusirate na zdravlje i svoju unutarnju i vanjsku ljepotu.

 

Piše: A.D.
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Jennifer Lopez izgleda sjajno u novoj kampanji za Coach

Jesenska kolekcija inspirirana je opusom Jean-Michel Basquiata

Best dressed s dodjele nagrada Critic's Choice

Modni izvještaj s glamuroznog eventa

Najbolje celebrity čestitke s društvenih mreža

Kako su nam omiljeni celebovi čestitali Božić

Što je najdraži accessoire Jennifer Lopez?

J.Lo postaje zaštitnim licem jednoga od svojih najdražih brendova

▲ Povratak na vrh