Kraljica neona i glittera pokreće vlastitu makeup liniju

13.12.2019.

Ikona makeupa u proto-Euphoria stilu izbacuje vlastitu liniju u svim duginim bojama

Deset godina otkako su sve glazbene ljestvice eksplodirale pod njezinim hitom Tik-Tok, i nakon brojnih privatnih, poslovnih i privatno-poslovnih potresa, Kesha se vraća snažnija no ikada i to s novom makeup linijom!View this post on Instagram

My newest baby CARL is world premiering my #raisinghell lipstick!! Carl approved

A post shared by Kesha Rose Beauty (@kesharosebeauty) on

Nakon što je HBO-ova serija Euphoria zacementirala trend jarkog i sjajnog makeupa, okrunjena kraljica bombastičnog makeupa daje svoj doprinos novom trendu linijom Kesha Rose Beauty. “Nedavno sam išla na fotografiranje aure,” ispričala je za Elle.com, “bila sam u svim tim različitim bojama i upravo se tako osjećam. Osjećam se više vezano za boju nego za vlastito fizičko tijelo i volim dekorirati vanjštinu u skladu s time kako se iznutra osjećam: ako se osjećam tirkizno i ružičasto, na jedan ću kapak staviti tirkuznu boju, a na drugo ružičastu. I to me čini sretnom. I stavit ću glitter preko toga jer me to čini sretnom. Tada se najiskrenije osjećam kao ja.”

Iako još nije pogledala Euphoriju, Kesha kaže da su je mnogi upozorili da je riječ o seriji koja bi joj bila po ukusu, osobito kao “makeup porn”, a upitana o svojim makeup ikonama kaže: “Moje su ikone androgine… To su muškarci, čak i češće nego žene. Jako me inspirira David Bowie za skoro sve što tiče stila i maekupa. I uvijek se pitam: Bi li David Bowie bio ponosan na to? Bi li Iggy Pop ovo nosio? Ali kad želim nešto klasičnije, Grace Jones, Twiggy, Brigitte Bardot. Volim ljude koji se ne boje boja!”

Piše: A. F.
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Kako zaštititi make-up od učinaka vrućine

Pet jednostavnih načina kako osigurati da vam makeup preživi na visokim temperaturama

Rihannin vizažist otkriva tajne savršenog make-upa

Male tajne koje će vam olakšati šminkanje

▲ Povratak na vrh