Lady Gaga hvaljena zbog izbjegavanja Photoshopa u svojoj prvoj beauty kampanji

09.07.2019.

Ona prodaje kozmetiku, a ne Photoshop

Kada je Lady Gaga objavila kako će osnovati vlastitu beauty liniju pod nazivom Haus Beauty u veljači 2018. godine, bili smo izvan sebe od uzbuđenja i iščekivanja što će točno pridonijeti svijetu šminke, parfema i njege kože.

Sada su objavljene prve slike iz Haus Laboratories i ne samo da smo dobili uvid na njezinu liniju kozmetike, već smo također vidjeli kako Gaga izgleda bez upotrebe Photoshopa.

Do sada su objavljene četiri slike, dvije prikazuju Lady G sa svojom kultnom platinastom plavom kosom i dramatičnom šminkom. Obožavatelji dobre kozmetike već su počeli uspoređivati Haus Beauty s linijom pjevačice Rihanne Fenty Beauty, no zasad moramo još pričekati kako bi isprobali i Gaginu liniju, do tad uživajmo u fotografijama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga Spain (@ladygagaspain) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga Spain (@ladygagaspain) on

Piše: N.B.
Fotografije: Instagram/Profimedia

Pročitajte i...

Život ispod maske

„Budi ti. Ali nosi masku“, poručuje nam pop diva Lady Gaga. Svjetski celebi pridržavaju se uputa svojih kriznih stožera i disciplinirano stavljaju zaštitne maske svaki put kad napuste kuću, bez obzira idu li u shopping, na kavu ili, poput Kaie Gerber, u teretanu

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

ELLE Countdown: Najvažniji popkulturni momenti desetljeća

Koji su pokreti, pojave i celebovi obilježili desete?

Koga ljubi Lady Gaga?

Pjevačica se nije dugo oporavljala od prekida

▲ Povratak na vrh