Lady Gaga hvaljena zbog izbjegavanja Photoshopa u svojoj prvoj beauty kampanji

09.07.2019.

Ona prodaje kozmetiku, a ne Photoshop

Kada je Lady Gaga objavila kako će osnovati vlastitu beauty liniju pod nazivom Haus Beauty u veljači 2018. godine, bili smo izvan sebe od uzbuđenja i iščekivanja što će točno pridonijeti svijetu šminke, parfema i njege kože.

Sada su objavljene prve slike iz Haus Laboratories i ne samo da smo dobili uvid na njezinu liniju kozmetike, već smo također vidjeli kako Gaga izgleda bez upotrebe Photoshopa.

Do sada su objavljene četiri slike, dvije prikazuju Lady G sa svojom kultnom platinastom plavom kosom i dramatičnom šminkom. Obožavatelji dobre kozmetike već su počeli uspoređivati Haus Beauty s linijom pjevačice Rihanne Fenty Beauty, no zasad moramo još pričekati kako bi isprobali i Gaginu liniju, do tad uživajmo u fotografijama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga Spain (@ladygagaspain) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga Spain (@ladygagaspain) on

Piše: N.B.
Fotografije: Instagram/Profimedia

Pročitajte i...

Reinvencije slavnih: Tko su Alexander Nevermind, Kenya Campbell i Lilakoi Moon?

Nomen est omen - kaže stara poslovica. Ususret ovogodišnjim ELLE Style Awards koje su u znaku #FashionRenvention, istražujemo koji su celebrityji vlastitim reinvencijama bili tako posvećeni da su mijenjali imena čak nekoliko puta.

#FashionReinvention inspiracija: transformacije Lady Gage od burleske do Hollywooda

Dok odbrojavamo dane do ovogodišnjeg izdanja ELLE Style Awards, koje su u znaku kampanje #FashionReinvention, osvrćemo se na stilske transformacije Lady Gage u posljednjih desetak godina

Matija Čop: o jedinstvenoj praksi, (ne)vidljivom radu i demistifikaciji inspiracije

U povodu samostalne izložbe koja se otvara večeras u HDD-u, razgovaramo s jednim od najintrigantnijih dizajnera suvremene međunarodne modne scene

Život ispod maske

„Budi ti. Ali nosi masku“, poručuje nam pop diva Lady Gaga. Svjetski celebi pridržavaju se uputa svojih kriznih stožera i disciplinirano stavljaju zaštitne maske svaki put kad napuste kuću, bez obzira idu li u shopping, na kavu ili, poput Kaie Gerber, u teretanu

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

▲ Povratak na vrh