Lady Gaga napokon priprema vlastitu liniju šminke!

11.05.2018.

Odlične vijesti za sve obožavatelje legendarne pjevačice

Čini se da danas svaka druga zvijezda ima vlastitu liniju šminke, ali vijest da Lady Gaga priprema svoju beauty liniju posebno nas je oduševila!

Pjevačica poznata po svom ekstravagantnom stilu i zanimljivim modnim i beauty odabirima priprema svoju prvu liniju šminke naziva Haus Beauty. Ova kolekcija navodno će sadržavati širok raspon proizvoda – od rumenila, ruževa i sjajila za usne, sjenila za oči kao i proizvoda za njegu kože i parfema!

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Iako je 2010. godine za M.A.C. Viva Glam kampanju kreairala ruž i sjajilo za usne, ovo je prva samostalna kolekcije šminke za poznatu pjevačicu.

Piše: A.S.

Foto: Profimedia / @ladygaga

Pročitajte i...

Pet besplatnih beauty trikova koje morate znati

Donosimo vam jednostavne trikove koji će olakšati vašu beauty rutinu, a možda ih još niste otkrili

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Severinina beauty tajna krije se iza branda Tripollar

Postoje oni mali momenti i vrlo važni saveznici koji pomažu kako bi se godine na vrlo učinkovit i elegantan način, jednostavno izbrisale s lica

Matija Čop: o jedinstvenoj praksi, (ne)vidljivom radu i demistifikaciji inspiracije

U povodu samostalne izložbe koja se otvara večeras u HDD-u, razgovaramo s jednim od najintrigantnijih dizajnera suvremene međunarodne modne scene

Kako nositi raznobojne maskare i tuševe

U vremenima kada je maska koja pokriva pola lica neizostavan modni detalj, kako svakodnevni make-up malo „začiniti“ i istaknuti ono što je još vidljivo?

▲ Povratak na vrh