Najbolja beauty izdanja s dodjele Zlatnih globusa

08.01.2018.

Sati i sati mukotrpnih priprema za besprijekoran izgled zvijezda na crvenom tepihu u konačnici su se isplatili jer su slavne dame zasjale u svojim najboljim izdanjima

Brojne glumice, redateljice i ostale zvijezde pažljivo su osmislile svoje odjevne kombinacije za prvu veliku dodjelu nagrada u godini pa je crveni tepih “vrvio” odličnim svečanim haljinama. Naravno, uz luksuzne toalete nosio se i svečani make up i frizure.

Osim klasičnih blagih valova u kosi kakve su nosile Margot Robbie i Jessica Chastain, među favoritima večeri bile su zaglađene i razbarušene punđe, ali i jednostavno raspuštene frizure.

Kada je u pitanju make-up, prevladao je prirodan izgled, kako bi fantastične toalete uistinu mogle biti u prvom planu, ali i neizostavni crveni ruž koji je kombinacijama dao dašak glamura i elegancije.

U galeriji vam donosimo najbolja beauty izdanja s ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa:

Piše: B.P.
Foto: Getty Images

Pročitajte i...

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika 'manje je više' precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Pretprošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najbolji glamurozni i malo manje glamurozni momenti s dodjele Zlatnih globusa

Još uvijek smo u čudnom pandemijskom razdoblju pa su se neki dobitnici, voditeljice i prezenteri pojavili na crvenom tepihu i pozornici dok se većina nominiranih na dodjelu uključila putem videopoziva i dokazala - zvijezde su baš poput nas!

'Emily u Parizu' se smiješi Zlatni globus?! I još neke iznenađujuće nominacije...

Napokon više ženskih imena na popisima nominiranih, no neki izostavljeni naslovi izazvali negodovanje

Jesu li Dakota Johnson i Chris Martin zaručeni? (Zar to ne bi bilo divno?)

Prvo nam je za oko zapela predivna Gucci haljina, a zatim golemi prsten

▲ Povratak na vrh