Najljepše ideje za tetovaže na zapešću

10.12.2017.

Planirate li svoje zapešće ukrasiti trajnim crtežom, donosimo vam dozu instagramske inspiracije za odlične ideje

Tetovaže su jedan od najstarijih načina ukrašavanja tijela, a danas su postale popularnije no ikada. Kad su u pitanju ženske tetovaže, žene se najčešće odlučuju za nježnije i elegantnije motive, a jedno od najčešćih mjesta za tetoviranje je zapešće ili zglob ruke.

Ovo mjesto savršeno je za manje tetovaže, a dobra je vijest da se nalazi nisko na ljestvici boli. Isto tako, tetovažu koja se nalazi na unutarnjem zlobu moguće je prekriti jednostavnim nizom narukvica, satom ili nekim drugim modnim dodatkom kad je to potrebno.

Tetoviranje je velika odluka i trebali biste odabrati neku tetovažu koja najbolje odražava vašu osobnost, jer ćete ju imati cijeli život. U nastavku teksta potražite dozu instagramske inspiracije:

Piše: B.P.
Foto: Instagram

Pročitajte i...

O tetovažama, njihovoj privlačnosti i implikacijama

Iako kultura tetoviranja nikad nije bila popularnija, recentna istraživanja pokazuju da su tetovaže i dalje razlog stigmatizacije, u doslovnom i prenesenom značenju, čak i među samim “kolegama po inku”

Tetovaže inspirirane svijetom ljepote

Donosimo vam genijalne ideje za elegantne tetovaže inspirirane svijetom ljepote

Tetovaže poznatih i njihova značenja

Od skrivenih poruka do malih umjetničkih djela

Zvijezde otkrivaju svoje nove tetovaže

Lady Gaga nije jedina celebrity osoba koja obožava tetovaže, tako da slobodno potražite inspiraciju za svoje nove omiljene crteže na koži...

▲ Povratak na vrh