Naomi Campbell otvoreno o gubitku kose

05.05.2017.

Godine eksperimentiranja s frizurama i ekstenzijama ostavile su traga

Naomi Campbell otvoreno je priznala kako se bori s ispadanjem kose i ćelavosti, posljedicom dugogodišnje upotrebe ekstenzija, pletenica i sličnih eksperimenata.

Često posezanje za ovakvim trikovima dovodi do trajnog gubitka kose koje kreće s vrha glave. Tijekom godina, Campbell je viđena s prorijeđenim ili potpuno ćelavim područjima na glavi koji su se pojavili nakon dugog staža u svijetu mode.

“Sada se više brinem o svojoj kosi jer sam je svu izgubila s ekstenzijama”, ispričala je za ES Magazine. Iako joj je kosa na ćelavim mjestima uspjela ponovno izrasti, rekla je i kako se ne srami posegnuti za perikom.

“Svi na svijetu nose perike. Nije mi to više važno. Radim što želim, ili ono što posao od mene zahtijeva”, zaključila je.

Foto: Getty Images
N.K.

Pročitajte i...

Najseksi video spotovi sa slavnim modelima u glavnoj ulozi

Supermodeli i rock&roll zvijezde imaju dugu povijest međusobnog obožavanja pa ne čudi što su ljepotice s piste često imale glavne uloge u njihovim spotovima. Ovo su najkultniji!

Što možemo naučiti od supermodela? Da je nakon pada najvažnije ustati sa stilom!

Simbolički gledano, naš je život posljednjih tjedana nalik kultnoj reviji Vivienne Westwood iz 1993..: mi u ulozi Naomi Campbell, a 2020. godina u ulozi onih nestabilnih platformi u kojima se slavna manekenka stropoštala na modnu pistu. I što je još važnije - ustala s osmijehom

Naomi Campbell šokirala London u krvavoj haljini

Koja se poruka krije iza ove bizarne kreacije?

Naomi Campbell odabrala je savršenu kombinaciju za šetnju Rimom

Maksi haljina i tenisica kombinaciju koju svakako trebate isprobati

▲ Povratak na vrh