Niche parfemi koje ćete obožavati

19.12.2016.

Opojni LM Parfums u parfumerijama Martimex

Laurent Mazzone inspiraciju pronalazi u vlastitim emocijama i ukusom za neobične stvari. Kako bi oplemenio svoja iskustva, surađuje s ponajboljim francuskim parfumerima u potrazi za nesvakidašnjim.

Prvi mirisi su lansirani krajem 2010. godine, poznatiji pod kraticom LM Parfums. Danas su to već poznati mirisi koji obilježavaju industriju; Patchouli Bohème, Ô Des Soupirs, Ambre Muscadin i Noir Gabardine.

To je generacija mirisa koji imaju isti genetski kod: prepoznatljiv parfemski trag s beskompromisnom aurom. Laurent Mazzone mirisi odišu prepoznatljivošću i posebnim karakterom njihovog autora.

Svaki miris je jedinstven, sa snažnim i prepoznatljivim notama.

Dostupno je 5 kolekcija: Eaux de Toilette, Eaux de parfum, Extraits de parfum, Intimacy kolekcija i Special Edition kolekcija.

 

LM PARFUMS

 

 

Upoznajte Sensual Orchid

Poput modela na modnoj reviji, Sensual Orchid zarobljuje vaša osjetila sa svojim nevjerojatnim mirisnim notama. Prvi suptilan miris citrusnog voća i badema vas vodi u srce koje sadrži note Orhideje, Sambac jasmina, Ljiljan-ylanga i Božura sve do završnog dodira nota Vanilije, Mošusa, Svijetlog drva, Bijelog cedra, Labdanuma i Benzoina. Kreator mirisa je Jérôme Epinette.

Dostupno u parfumerijama Martimex.

Marko Banjavčić
Fotografije: press

Pročitajte i...

Savjeti za prirodnu ljepotu Adut Akech

Zlatna beauty pravila slavne manekenke

Uz ove savjete recite bye bye ispucalim vrhovima

S ovim trikovima bit ćete korak bliže dugoj i njegovanoj kosi

ELLE 5 beauty minuta: Dora Predojević

Popularna influencerica otkrila nam je sve svoje beauty tajne!

Caudalie must have ljetna rutina njege kože je stigla!

Kozmetika koju koristimo ovog ljeta, a i duže

▲ Povratak na vrh