Autentična ljepota od sada je dostupna i online

07.04.2021.

Proizvodi koji se pridružuju globalnom pokretu održive potrošnje i proizvodnje te predstavljaju primjer buđenja ekološke svijesti u kozmetičkoj industriji su proizvodi koji stoje iza holističkog projekta pod nazivom Authentic Beauty Concept (ABC)

Premium brend stvoren je u suradnji s jedinstvenim frizerskim kolektivom kako bi stvorili novi put do autentične ljepote, one koja proizlazi iz svačijeg karaktera. Njihova se filozofija zasniva na stvaranju u potpunosti veganskih proizvoda čistih sastojka pažljivo odabranog porijekla, bez silikona, sulfata i parabena zapakiranih u održivoj i recikliranoj ambalaži.

Authentic Beauty Concept želi omogućiti frizerima da tretmane i usluge što više prilagode raspoloženju, rasporedu i potrebama svojih klijenata, a k tome i dostupnost njihovih proizvoda. Imajući to na umu, ABC ostvario je još jednu suradnju sa salonom Josey Hair & Beauty, koji putem vlastitog web shopa klijenta nudi i proizvode iz ABC ponude.

Ovakvom se suradnjom renomirani brend želi dodatno povezati sa svojim klijentima te im omogućiti što ugodniju kupnju, ali i brzu dostupnost svojih proizvoda. Uz Josey Hair & Beauty, ABC asortiman dostupan je online i putem HAIRShop.hr platforme te online trgovinama frizerskih studija Animi te Ritual Hair&Shop.

U navedenim online trgovinama, kupci mogu pronaći i novost koju je brend predstavio u siječnju ove godine, a riječ je o apsolutnom hit proizvodu, ABC EdT-u, mirisu za kožu i kosu pakiranom u klimatski neutralnu kutiju. Tako kupovinom ovog proizvoda svi kupci pomažu u održavanju čistih ocean jer se dio sredstava izdvaja Banci plastike, dobrotvornom udruženju koje ljudima plaća prikupljanje i recikliranje plastičnog otpada.

Priča o brizi za okoliš, ali i svoje klijente, ne prestaje ovdje. Povodom Dana planeta Zemlje, koji se obilježava 22. travnja, ABC je za sve kupce pripremio poseban Coffee Mug. Šalica  je napravljena od fermentiranog biljnog škroba te je ugljično neutralna (emisija stakleničkih plinova pri proizvodnji), bez toksičnih supstanci (sigurna za perilice posuđa i mikrovalne pećnice).

Authentic Beauty Concept najavljuje i niz drugih projekata kojima želi ponuditi dodatnu vrijednost svojim klijentima te na taj način stvoriti još autentičnije, zdravije i održive proizvode.

Pročitajte i...

4 wellness prakse Olivije Wilde koje možemo uključiti u svoju rutinu

Glumica i redateljica ima nekoliko savjeta kako se osjećati bolje u vlastitoj koži

Najbolji beauty proizvodi: Jeste li spremni s nama podijeliti tajne svojih kozmetičkih torbica?

Svi najbolji beauty proizvodi i trikovi na jednome mjestu jer natječaj magazina Cosmopolitan - Cosmo Beauty Awards 2021. je upravo počeo! Čekamo nestrpljivo vaše glasove...

k18 maska za kosu

Proizvod koji je donio revoluciju u njezi kose - K18 Hair maska za kosu

Glavne ambasadorice za K18 Hrvatska donose savjete kako pravilno nanijeti proizvode, s kojima će kosa postati mekša, snažnija i zdravija nego ikad prije

Pobijedite tamne mrlje – Uz Eucerin Anti-pigment njegu za ujednačeniju i sjajniju kožu

Rijetki mogu odoljeti uživanju na suncu tijekom ljetnih mjeseci. Odgovorno izlaganje suncu ljudskom organizmu donosi brojne dobrobiti, od stvaranja vitamina D do oslobađanja od stresa i depresije. No, nakon ljetovanja i dugotrajnog izlaganja suncu, na koži se mogu pojaviti neželjene tamne mrlje - hiperpigmentacija

Pet savjeta za njegu kose u hladnijim danima

Kako održati kosu sjajnom zimi?

▲ Povratak na vrh