Jedinstvena tehnologija koja omogućava glatku i sjajnu kožu, čak i zimi

19.02.2021.

Koža je vrlo osjetljiva i konstantno izložena vanjskim faktorima koji isušuju i oštećuju kožu. Suha koža gubi nutrijente i tako stari, stoga je važno koristiti specifične proizvode koji obnavljaju kožu.

Lactovit LACTOUREA, svjetski stručnjak za ureu i suhu kožu sadrži mliječnu kiselinu i čistu ureu koji osiguravaju nutrijente i ultrahidratizirajuća svojstva za obnovu kože iznutra, za mladoliku kožu izvana. Njene formule uključuju ekskluzivnu kapsulnu tehnologiju poznatu kao protein kalcij koji optimizira učinkovitost proizvoda koristeći najbolje od mlijeka za dublje slojeve kože. Time se omogućuje dublja njega kože, jačanje kože protiv vanjskih utjecaja i pojačavanje obnove stanica kako bi koža ostala glatka i sjajna.

Rezultat: 8 od 10 osoba procijenilo je da je njihova koža čvršća, elastičnija i hidratiziranija nakon 24 sata, rezultirajući obnovljenom kožom.

MLIJEKO ZA TIJELO I GEL ZA TUŠIRANJE LACTOVIT LACTOUREA

Obnavljajuća linija LACTOVIT LACTOUREA sadrži 10% Lactouree (jedinstveni mliječni kiselinski kompleks i čistu ureu), pruža maksimalnu hidrataciju i obnavlja kožu. Urea prirodno vlaži i sprječava gubitak vode u koži. Dermatolozi ga preporučuju za njegu vrlo suhe kože. Osim toga, mliječna kiselina jača hidrataciju kože. Pogodno za vrlo suhu i osjetljivu kožu sklonu ekcemima.

Mlijeko za tijelo i gelovi za tuširanje obogaćeni su mliječnom komponentom PROTEIN KALCIJEM koja zahvaljujući sadržaju aktivnih tvari osigurava duboko djelovanje osnovnih mliječnih sastojaka (vitamina, proteina, minerala i lipida) u koži. Ova inovativna tehnologija djeluje u svim fazama životnog ciklusa kože.

Rezultat je vidljivo obnovljena i mlađa koža.

Pročitajte i...

foreo bear

Sada i vaša koža lica može imati fitness rutinu kako bi ostala čvrsta i zategnuta

Kao i našem tijelu i koži lica je potrebno vježbanje kako bi bila u formi. Srećom, ono ne iziskuje niti skupe tretmane ni puno uloženog vremena, već samo jedan minijaturan pametni uređaj...

Zategnuta i mladolika koža lica bez estetskih zahvata? Da, moguće je!

Face Refining Serum iz laboratorija Eisenberg Paris je najbolji saveznik za pravi lifting učinak

Ovi FOREO trendovi pomoći će vam da zablistate

Nakon dugog perioda lockdowna koji smo proveli kod kuće, vrijeme je da zasjamo! Otkrit ćemo vam nekoliko beauty tajni...

gwyneth paltrow

Njega kože, vježbanje... Što sve Gwyneth Paltrow napravi prije nego započne dan

Glumica, poduzetnica i kraljica wellnessa priznaje da je 'high maintenance'

Imamo ključ dugotrajne hidratacije za sve osobe čija koža traži više

Dugotrajna hidratacija s čistim hijaluronom uz nove NIVEA Hydra Skin Effect proizvode

▲ Povratak na vrh