Osam fitness pravila Victoria’s Secret anđelice Romee Strijd

10.03.2018.

Održavanje forme postao je pravi posao, a Victoria's Secret anđelica Romee Strijd to jako dobro zna

U nastavku vam otkrivamo njezine tajne kako naći vremena za vježbanje, kako održati motivaciju i na koje se zdrave (i ukusne) međuobroke uvijek možete osloniti.

Držite um otvorenim prema novim trendovima u fitnessu

“Isprobala sam infracrvenu saunu i zapravo mi se stvarno sviđa. Sastoji se od različitih boja i svaka ima drugačiji učinak na tijelo. Koristim i jade roller, držim ga u hladnjaku kako bi bio jako hladan i koristim ga svako jutro za uklanjanje znakova umora na očima.”

Pridržavajte se svoje fitness rutine čak i kada ste na putu

“U posljednje vrijeme često sam na putovanjima pa vježbam u hotelima i to može biti stvarno zabavno. Samo stavite slušalice u uši i prepustite se!”

Vježbajte s partnerom

“Moj dečko i ja vježbamo zajedno. Nikada nije u pitanju isti trening, ali podrška doista pomaže, a tako smo postali i kompetitivni što je dodatna motivacija!”

Unaprijed napravite raspored treninga

“Najčešće vježbam četiri do pet puta tjedno. Inače vježbam navečer, ali kada imam slobodan dan volim vježbati ujutro i nakon toga se otuširati i spremno započeti dan!”

Za trening vam nije potrebna skupa oprema

“Za trbušne mišiće dovoljna vam je strunjača. Trbušni mišići trebali bi biti uključeni u svaku vježbu – čak i čučnjeve.”

Pretvorite vježbanje u druženje

“Druge Victoria’s Secret anđelice i ja često vježbamo zajedno, a to se nerijetko nastavi ručkom i druženjem i to može biti jako motivirajuće.”

Reunited with this one ‍♀️

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Olakšajte si vježbanje kratkim periodima aktivnosti

“Ni ja nisam uvijek motivirana, ali uvijek nađem snage jer se nakon toga osjećam odlično. Bitno je početi pa makar to bilo i 15 minuta aktivnosti dnevno.”

Međuobroci su vaš najbolji prijatelj

“Budući da puno putujem i puno vježbam jednako je bitno i da se zdravo hranim. Uvijek pomaže da nosite neki zdravi međuobrok sa sobom. Moj izbor je najčešće tamna čokolada, voće ili proteinska pločica.”

Piše: A.S.
Foto: Instagram

Pročitajte i...

Ovi neočekivani razlozi mogli bi biti uzrok bolova u leđima

Znamo da je bol u leđima globalni zdravstveni problem i najčešći razlog izostanka s posla, ali zbog toga nam nije ništa lakše kad nas ukliješti. Kako to izbjeći?

Najbolji beauty proizvodi: Jeste li spremni s nama podijeliti tajne svojih kozmetičkih torbica?

Svi najbolji beauty proizvodi i trikovi na jednome mjestu jer natječaj magazina Cosmopolitan - Cosmo Beauty Awards 2021. je upravo počeo! Čekamo nestrpljivo vaše glasove...

Pobijedite tamne mrlje – Uz Eucerin Anti-pigment njegu za ujednačeniju i sjajniju kožu

Rijetki mogu odoljeti uživanju na suncu tijekom ljetnih mjeseci. Odgovorno izlaganje suncu ljudskom organizmu donosi brojne dobrobiti, od stvaranja vitamina D do oslobađanja od stresa i depresije. No, nakon ljetovanja i dugotrajnog izlaganja suncu, na koži se mogu pojaviti neželjene tamne mrlje - hiperpigmentacija

cindy crawford

Kako izgleda wellness rutina Cindy Crawford

Jedna od 'it' supermodela devedesetih nakon više od trideset godina u svijetu mode i dalje izgleda fit i mladoliko - koje su njezine tajne

Pet savjeta za njegu kose u hladnijim danima

Kako održati kosu sjajnom zimi?

▲ Povratak na vrh