Ovaj kozmetički proizvod potpuno nepravedno zanemarujemo

18.02.2020.

Jedini proizvod koji bi nam zimi trebao biti važniji od balzama za usne

Imate li u svojoj kozmetičkoj torbici ulje za zanoktice? Ako je vaš odgovor na ovo pitanje negativan, očito niste još svijesni važnosti ovog kozmetičkog proizvoda i obavezno nastavite čitati. Jednako kao što naša koža i kosa u zimskim uvjetima zahtijevaju drugačiju njegu, prilagodbu kozmetičke rutine traže i naši nokti, a njihova njega započinje upravo od zanoktica.
No što je uopće zanoktica i kako nastaje? Riječ je zapravo o upalnom procesu koji nastaje jer nokat raste puno brže od kože koja okružuje njegov korijen, zbog čega dolazi do razvlačenja i pucanja kože, to jest, zanoktice. Neovisno o tome odlazite li na profesionalne manikure ili imate naviku uljepšavati i njegovati svoje nokti sami, ulje biste na nokte trebali nanositi svakodnevno. Ako vam se pak ne ulaže u još jedan kozmetički proizvod i vazelin će sasvim dobro poslužiti, no molimo vas, počnite njegovati svoje nokte!

Ipak, prednosti ulja koja vam donosimo u nastavku su višestruke, jer osim što će nahraniti suhu kožu zanoktica i riješiti vaš estetski problem, ojačati će vaše nokte i spriječiti neugodno pucanje i listanje koje zimi isto može biti učestalije. Slijede najbolja ulja i kreme za zanoktice na tržištu.

 

Dior Creme Abricot Nail Creme

 

Goop French Girl Nail & Cuticle Oil

 

L’Occitane Nourishing Nail & Cuticle oil

 

Alessandro Nail & Cuticle Oil

OPI Avoplex ulje

 

Dr. Hauschka ulje za nokte od nima

Piše: L.H.

Fotografije: Products

Pročitajte i...

7 ključnih pravila za njegu lica zimi

Temperature padaju, vjetar šiba… Kako zaštititi kožu u hladnim danima koji slijede?

Dodir zlata na prstima

5 primjera hit manikure

Kako TikTok mijenja modni svijet

Sudar svjetova ili novi oblici marketinga? Kako modni brendovi otkrivaju potencijal te društvene platforme i kako reagiraju TikTokeri

Kako zvijezde nose vintage

Nisu baš prekrojene bakine haljine...

Lookovi s Paris Fashion Week-a - veliki povratak velikih ramena

Pariški tjedan mode održava se od 28. rujna do 6. listopada, s kreativnim načinima prezentacije u skladu s „novim normalnim“, a mi donosimo istaknute lookove s već održanih revija

Sophia Loren u deset fantastičnih filmskih outfita

Kultna talijanska glumica i legendarna ljepotica u svojim najsjanijim modnim on-screen momentima

▲ Povratak na vrh