Ovaj proizvod za njegu lica obožava i Kate Middleton, a cijena mu je sasvim pristupačna

21.03.2019.

Koji proizvod je osvojio Victoriju Beckham, Kate Middleton i Caru Delevingne?

Iako obožavamo čitati o beauty rutinama našim omiljenih zvijezda, za obične ljude one su gotovo uvijek potpuno nedostižne, od dnevnih krema čije cijene dosežu i 2000 kuna, različitih seruma, maski i tretmana vrtoglavih cijena koje si naravno prilagođeni određenom tipu kože.

Nažalost kompletne beauty rutine poznatih vjerojatno nikada nećemo ni otkriti, a osim ako osvojimo na lutriji nećemo si ih moći ni priuštiti, ali srećom postoje određeni beauty proizvodi koje zvijezde obožavaju, a cijenu su im i više nego pristupačne. Takva je situacija i s šipkovim uljem koje je odnedavno veliki trend u proizvodima za njegu lica. Ono što ovo ulje čini toliko posebnim je činjenica da je odličan antioksidans i borac protiv akni, a bogato je i vitaminima A i C koji su ključni za svjež i zdrav izgled kože. Da je šipkovo ulje doista učinkovito javno su potvrdile i brojne poznate dame, uljučujući i Kate Middleton koja religiozno koristi ulje brenda Trilogy (čija je cijena svega 150 kuna). Cara Delevingne također koristi ulje šipka u svakodnevnoj rutini njege lica, a Victoria Beckham potvrđuje da se ovo ulje doista pokazalo kao odličan borac protiv akni i depigmentacije kože.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Mar 8, 2019 at 8:54am PST

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on Dec 10, 2017 at 11:51am PST

 

Piše: A.S.

Foto: Instagram / Profimedia

Pročitajte i...

Pronašli smo brendove slične kultnom The Ordinaryju

Koji još beauty brendovi nude kvalitetne, a cjenovno prihvatljive proizvode?

Naša koža je veliki emotivac

Sigurno ste primijetili da se intenzivna i promjenjiva raspoloženja odražavaju na epidermi, što su fenomeni koje istražuju psihodermatologija i neurokozmetika

Tri DIY detox kupke za maksimalno opuštanje

Moćno oružje protiv svakodnevnog stresa krije se u vašim kuhinjskim ormarićima

Što je zapravo mineralna šminka?

Prednosti i mane mineralne kozmetike

▲ Povratak na vrh