Ovo su najbolji beauty savjeti Marilyn Monroe

26.06.2018.

Slavna glumica je spavala barem 10 sati i svakog dana jela sladoled

Nedavno je pronađen nepoznat intervju kojeg je Marilyn Monroe 1952. godine dala za magazin Pageant. Slavna je glumica u njemu otkrila svoje najveće beauty tajne, a neke od njih su nas doista oduševile.

Između ostalog je otkrila da ne voli raditi stvari u žurbi i teško ujutro ustaje iz kreveta pa si uzima koliko god vremena joj treba prije nego napokon ustane. “Nedjeljom, kada se potpuno opuštam, provedem i dva sata u krevetu prije no što ustanem, uživam u svakom trenutku pospanosti. Ovisno o obavezama, spavam od pet do deset sati noću.” 

Tada je otkrila i da spava poptuno gola neovisno o tome radi li se o ljetu ili zimi. “Nikad nisam mogla nositi pidžame ili zastrašujuće spavaćice, sputavaju me dok spavam,” rekla je za Pageant.

U krevetu je čak i vježbala i to svega 10 minuta svakog jutra, a svoje tijelo nikad nije smatrala izuzetnim. “Svakog jutra nakon što operem zube, umijem se i sasvim se probudim iz sna, legnem na pod pored kreveta i počnem s prvom vježbom. To je jednostavna vježba za prsa u kojoj dižem utege od dva kilograma raširenih ruku pored tijela i iznad glave.” Vježbu je ponavljala 15 puta, a zatim promijenila položaj ruku i nastavila dizati utege i činiti to sve dok se ne bi umorila. “Ne brojim vježbe ritmično kao što to čine na radiju, ne bih mogla podnijeti tjelovježbu koja se čini poput režima.”

Nije voljela puno vremena provoditi na suncu jer je preferirala svijetli ten koji se slagao s njenom plavom kosom te se nikad nije bavila sportom. Osim toga, svake je večeri uživala u sladoledu, no činila je to jer je inače pratila strog režim prehrane. “Sigurna sam da si taj mali užitak ne bih mogla dopustiti da ne pratim dijetu koja se sastoji gotovo isključivo od proteina.”

Piše: N.B.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Savjeti za prirodnu ljepotu Adut Akech

Zlatna beauty pravila slavne manekenke

Pronašli smo brendove slične kultnom The Ordinaryju

Koji još beauty brendovi nude kvalitetne, a cjenovno prihvatljive proizvode?

5 najdražih parfema Rosie Huntington-Whiteley

Želite li mirisati kao Rosie na pravom ste mjestu

Koliki je zapravo rok trajanja šminke?

Kladimo se da ste svoju maskaru trebali već odavno zamijeniti....

▲ Povratak na vrh