Pet beauty trendova koje poznati vizažisti žele ostaviti u 2017.

30.11.2017.

Nekoliko beauty trendova neće biti popularno sljedeće godine jer dolazi vrijeme da im napokon kažemo zbogom

2017. godina bliži se svom kraju, a s njom odlaze i neki beauty trendovi koji su proteklih mjeseci preplavili naše društvene mreže i živote. Nekoliko vizažista zaduženih za besprijekoran izgled celebrityja otkrilo je o kojim je trendovima riječ. Otkrijte ih u nastavku teksta:

1. Previše highlightera

“Stvarno bih volio vidjeti da se highlighter potpuno izbaci ili barem smanji u upotrebi”, izjavio je Robert Sesnek, vizažist koji je radio na poznatim licima Kendall Jenner, Hailey Baldwin, Adriane Lime i Lily Aldridge.

2. Oštro konturiranje

“Više ne mogu podnijeti oštre konture”, rekla je Desirae Cherman koja surađuje s Lili Reinhart, Natalijom Dyer i Camilom Mendes. “Većinu vremena ova tehnika šminkanja izgleda dobro samo za večernji izlazak ili za događaje na kojima ćete se fotografirati”, dodao je Rober Sesnek.

3. Preguste obrve

“Volim, volim, volim pune i guste obrve, ali one koje su toliko guste da nemaju nikakve prozračnosti ili osjećaja stvarnih vlasi previše su čak i za mene”, izjavila je Fiona Stiles, koja radi s Lily Collins, Jennifer Garner i Gabrielle Union.

Objavu dijeli Poschstyle (@poschstyle)

4. ‘Zamaskirano’ lice

“Mislim da je tema za 2017. bila – što lažnije, to bolje! Šminka je zabavni alat koji možemo upotrijebiti za poboljšanje prirodne ljepote, a ne za potpuno maskiranje”, objašnjava Julianne Kaye, čije su klijentice Beyoncé, Sanaa Lathan i Dove Cameron.

Objavu dijeli Sazan Hendrix (@sazan)

5. Precrtane usne

“Da budem sasvim iskrena, ne vidim što nije u redu s tanjim usnama, ali ako ih baš morate povećati, učinite to suptilno s malo highlightera na u sredini”, dodala je Kaye.

Piše: B.P.
Foto: Instagram

Pročitajte i...

Ovi FOREO trendovi pomoći će vam da zablistate

Nakon dugog perioda lockdowna koji smo proveli kod kuće, vrijeme je da zasjamo! Otkrit ćemo vam nekoliko beauty tajni...

5 proljetnih beauty trendova: Au naturale vs. paleta 80-ih

Nova je sezona prepuna kontrasta, a za titulu dominantnog trenda borit će se dva opozitna looka: minimalistički, gotovo nevidljivi make up i kričava beauty estetika s kraja prošlog stoljeća

Razdjeljak po sredini i još 5 beauty trendova koji su se mogli vidjeti na pistama pariškog tjedna mode

Kratki pregled trendova u makeupu i kosi koji će obilježiti sljedeću sezonu

Novi trend u make-up svijetu: bijeli eyeliner

Must-have u svakoj kozmetičkoj torbici

Što je zapravo mineralna šminka?

Prednosti i mane mineralne kozmetike

▲ Povratak na vrh