Pet besplatnih beauty trikova koje morate znati

24.10.2020.

Donosimo vam jednostavne trikove koji će olakšati vašu beauty rutinu, a možda ih još niste otkrili

Djevojke diljem svijeta kroz godine su skupile ili otkrile brojne beauty trikove koje možete vrlo lako primijeniti unutar svoje svakodnevne beauty rutine. U nastavku vam donosimo pet najboljih besplatnih trikova koji će olakšati vašu svakodnevicu:

1. Zamrznite svoj eyeliner

Ako vam se eyeliner u olovci mrvi, zamrznite ga na 10 minuta prije nanošenja na oči kako bi povratio svoj oblik i kako biste spriječili da vam pokvari ostatak šminke na očima.

2. Iskoristite vrećicu čaja za puknuti nokat

Uzmite vrećicu čaja, odrežite komadić pa zalijepite na puknuti nokat. Kada se osuši, malo ga ispolirajte kako bi površina nokta bila ravna. Zatim nanesite lak, prozirni ili u boji.

3. Ruž za usne iskoristite kao rumenilo kremaste teksture

Napravite crtu ružem po ruci pa jagodicom srednjeg prsta pokupite malo pigmenta i razmažite ga po jagodici obraza, baš kao da nanosite kremasto rumenilo.

4. Izbijelite zube sodom bikarbonom

Soba bikarbona se može koristiti za uklanjanje mrlja s površine zubi. U kontaktu s vodom, soda bikarbona ispušta slobodne radikale koji napadaju mrlje na zubima i pomažu kod diskoloracije. Namočite četkicu vodom i umočite ju u sodu bikarbonu. Četkajte zube oko dvije minute i dobro isperite.

5. Matirajte usne

Bilo koju boju sjajnog ruža za usne možete pretvoriti u mat teksturu uz pomoć rumenila u prahu. Nanesite ruž i papirnatom maramicom obrišite višak tako da ga stavite između usana i poljubite ga. Koristeći kažiprst na usne nanesite malo rumenila u prahu dok ne dobijete mat ruž za usne.

Piše: B.P.
Foto: Instagram

Pročitajte i...

Kako prestati dodirivati lice

Trikovi koji će vam pomoći da što manje dodirujete lice

Vrijeme je da se otarasimo ove loše navike

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Severinina beauty tajna krije se iza branda Tripollar

Postoje oni mali momenti i vrlo važni saveznici koji pomažu kako bi se godine na vrlo učinkovit i elegantan način, jednostavno izbrisale s lica

Kako nositi raznobojne maskare i tuševe

U vremenima kada je maska koja pokriva pola lica neizostavan modni detalj, kako svakodnevni make-up malo „začiniti“ i istaknuti ono što je još vidljivo?

Tri DIY detox kupke za maksimalno opuštanje

Moćno oružje protiv svakodnevnog stresa krije se u vašim kuhinjskim ormarićima

▲ Povratak na vrh