“Pikselizirana” kosa novi je trend u beauty svijetu

08.06.2018.

Jeste li dovoljno hrabri da isprobate ovaj neobičan trend?

Ovo je definitivno godina neobičnih trendova u svijetu kose! Nakon pastelne kose, kose duginih boja i neonske boje breskve kojom nas je oduševila i Rita Ora na red je došao i trend “pikselizirane” kose.

Ovu genijalnu tehniku bojanja kose osmislia je španjolska grupa frizera Expresion Creativos. Ovaj izgled možete postići tako da posvijetlite dijelove kose do platinasto plave, a zatim je obojite u željene boje.

A najbolji dio je što sami birati koji dio kose ćete “pikselizirati” što znači da možete odabrati i skrivene dijelove koji će se vidjeti samo kada vi to želite. Također, već samim češljanjem i stiliziranjem kose postići ćete zanimljive nove detalje na kosi.

Piše: A.S.

Foto: Instagram

Pročitajte i...

Pet besplatnih beauty trikova koje morate znati

Donosimo vam jednostavne trikove koji će olakšati vašu beauty rutinu, a možda ih još niste otkrili

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Severinina beauty tajna krije se iza branda Tripollar

Postoje oni mali momenti i vrlo važni saveznici koji pomažu kako bi se godine na vrlo učinkovit i elegantan način, jednostavno izbrisale s lica

Što s kosom kada nemate vremena za frizera?

Manjak vremena za odlazak frizeru, ali i manjak izlazaka koji bi vas na to natjerali ne bi trebali biti izgovor za frizuru koja je izgubila formu. Donosimo par frizura koje je lako održavati čak i kada ništa ne stižete

Kako nositi raznobojne maskare i tuševe

U vremenima kada je maska koja pokriva pola lica neizostavan modni detalj, kako svakodnevni make-up malo „začiniti“ i istaknuti ono što je još vidljivo?

▲ Povratak na vrh