Poznata vizažistica Lisa Eldridge kreirala je genijalnu liniju crvenih ruževa za usne

16.11.2018.

Klasični crveni ruževi koji nikada ne izlaze iz trenda

Poznata vizažistica Lisa Eldridge koja na svom Youtube kanalu ima gotovo 2 milijuna pratitelja koji svakodnevno prate njezine tutoriale napokon je kreairala vlastitu liniju crvenih ruževa za usne koje je oduvijek obožavala.

Kako saznajemo, linija će se sastojati od tri limitirana crvena ruža za usne u koraljnoj, ciglastoj i klasičnoj crvenoj nijansi. Ruževi doista izgledaju luksuzno i sjajno i jedva ih čekamo isprobati, a vjerujemo da ćemo ih uskoro vidjeti i na brojnim poznatim damama poput Cindy Crawford i Kate Winslet koje obožavaju rad Lise Eldridge.

Piše: A.S.

Foto: product shots / @lisaeldridgemakeup

Pročitajte i...

Pet besplatnih beauty trikova koje morate znati

Donosimo vam jednostavne trikove koji će olakšati vašu beauty rutinu, a možda ih još niste otkrili

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Severinina beauty tajna krije se iza branda Tripollar

Postoje oni mali momenti i vrlo važni saveznici koji pomažu kako bi se godine na vrlo učinkovit i elegantan način, jednostavno izbrisale s lica

Kako nositi raznobojne maskare i tuševe

U vremenima kada je maska koja pokriva pola lica neizostavan modni detalj, kako svakodnevni make-up malo „začiniti“ i istaknuti ono što je još vidljivo?

Tri DIY detox kupke za maksimalno opuštanje

Moćno oružje protiv svakodnevnog stresa krije se u vašim kuhinjskim ormarićima

▲ Povratak na vrh