Pravila ljepote prema Diane von Fürstenberg

Diane von Furstenberg
08.11.2016.

"Između 28. i 35., žena je na svom vrhuncu."

Dizajnerica Diane von Fürstenberg, do 1972. princeza Diane von Fürstenberg, u svojoj dugogodišnjoj karijeri upravo 70-e smatra svojim najboljim životnim razdobljem. “Između 28. i 35., žena je na svom vrhuncu”, ispričala je u intervjuu za Vogue, podijelivši usput i nekoliko savjeta za žene koje ulaze u zlatno razdoblje života kako bi taj period što kvalitetnije iskoristile.

Umjesto novogodišnje, donesite odluke za narednih deset godina.

“To je trenutak da zaboravite loše navike i usvojite dobre. Ako loše navike unesete u svoje 30-e, kasnije će vam biti samo teže riješiti ih se. Vrijeme je za temelje. Gradite zgradu. Dovršite temelje prije 30.”

Ne ispuštajte kreme sa zaštitnim faktorom.

“Izbjegavajte više sunce – ja nisam. Zaštitite se. Nosite faktor.”

via GIPHY

Dajte svojoj kosi da diše.

“Svatko ima drugačiju kosu s drugačijim problemima. Nastojte izbjegavati stvari koje će narušiti zdravlje vaše kose. Ja nikada nisam bojala kosu, uvijek sam koristila hennu, i zato za svoje godine imam jako zdravu kosu.”

via GIPHY

Ne bojte se make-upa.

“Danas to nije važno, ali kada sam bila s nekim, nisam mu dopuštala da me vidi bez šminke. To je bilo drugo vrijeme. To su bile 70-e. Bili smo ludi. Kada sam ja imala 30, svi su nosili puno šminke i umjetne trepavice. Bilo kako bilo, s 30 ste žena. Budite onakva žena kakvom želite biti. Ako volite šminku, nosite je puno. Zapamtite tko ste i toga se držite.”

via GIPHY

Odmor za jednoga?

“Pobrinite se da uvijek imate trenutke samoće. Veza koju sa sobom gradite, to je zgrada. Uživajte u sebi.  Otputujte sami.”

via GIPHY

Vježbanje se ne smije izbjegavati.

“Ako ću predložiti jednu stvar, onda svakako predlažem jogu. Dobra je za vaše tijelo, za rastezanje, dobra je za vaš mozak i jednostavno je divna. Nađite vremena za to – i onda to i napravite.”

via GIPHY

Dragi dnevniče,…

“Vodite dnevnik – to može biti vizualni dnevnik poput Instagrama ili pisani – bit ćete sretni kada se budete prisjećali svoje životne avanture. Živite život punim plućima i ne bojte se gurnuti otvorena vrata.”

via GIPHY

Prehrana je pola zdravlja

“Ono ste što jedete. Vrlo jednostavno. Jedite voće ujutro, puno povrća, izbjegavajte pšenicu i šećer. To ne znači da morate biti savršeni, samo uživajte u zdravlju. Imate jedno zdravlje i vaše tijelo odražava ono što jedete i što mu radite.”

via GIPHY

Odjeću nosite za sebe

“Dok napunite 30, bolje bi vam bilo da znate što je dobro za vas, inače možete sve zaboraviti. Što izgleda dobro na vama? Što vas predstavlja? Mislim da u temeljima morate biti ozbiljni, i ako ste ozbiljni u temeljima, onda se povrh toga možete zabavljati i biti potpuno ludi.”

via GIPHY

N.K.
Foto: Profimedia, Giphy

Pročitajte i...

Alexa Chung šalje virtualne zagrljaje

Kako Alexa, Leandra, Marc i drugi provode dane u izolaciji?

Naši najdraži modni profesionalci razveselit će vas svojim postovima

Koje nadnaravne sile vladaju svijetom mode?

Vječna ljubav mode i mistike

Diane von Furstenberg prestaje koristiti pravo krzno

Diane von Furstenberg samo je jedna u nizu koja se priključila ovom pozitivnom trendu

Kuća Diane Von Furstenberg ima novog kreativnog direktora

Diane Von FUrstenberg nije čekala dugo da zamijeni Jonathana Saundersa koji je nedavno otišao s vrha njene modne kuće

▲ Povratak na vrh