Predstavljena aplikacija koja služi kao test za trudnoću

First Response
07.01.2016.

Kako to funkcionira?

First Response, tvrtka zaslužna za popularni brend testova za trudnoću, sada je predstavila i aplikaciju koja služi istoj svrsi.

Proizvod naziva Pregnancy PRO Digital Pregnancy Test predstavljen je ovoga tjedna na Sajmu elektronike, a uz samu aplikaciju uključuje i standardni štapić. Štapići koji izgledaju baš poput onih uobičajenih, bežično se spajaju s vašim mobitelom putem Bluetootha.

Štapić koristite kao i inače, a zatim čekate da aplikacija prepozna uzorak. Zatim se pojavi sat koji odbrojava tri minute do rezultata. Za te duge tri minute aplikacija vam nudi tri opcije: “smiri me”, “poduči me”, “zabavi me” – na vama je da odaberete želite li znati više o plodnosti ili gledati video snimke slatkih psića koje će vas opustiti.

Trenutak istine. Nakon što unesete lozinku, aplikacija će vam pokazati rezultat, a zatim i idući korak – ovisno jeste li trudni ili ne. Rezultat možete pohraniti ukoliko pokušavate zatrudniti i vodite računa o plodnosti.

Sam test košta između 14.99 i 21.99 dolara, što je znatno više od običnih testova koje možete kupiti u ljekarni. Ali jednostavno korištenje i brzi rezultati dobra su opcija ukoliko ste uznemireni i želite se brzo smiriti.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Eva Longoria rodila prvog sina

Poznata glumica rodila je jučer u dobi od 43 godine

Obožavamo trudnički stil Cardi B!

Američka reperica ostala je vjerna svom razigranom stilu čak i u trudnoći.

Kate Hudson objavila trudnoću!

Nakon izbivanja iz javnosti poznata glumica objavila je da očekuje treće dijete.

Chiara Ferragni dočekala prinovu

Chiara Ferragni i njen zaručnik Fedez objavili su jučer da se rodio njihov prvi sin

▲ Povratak na vrh