Prvi pogled: snažna poruka iza beauty kolekcije Lady Gage

13.07.2019.

Kakve proizvode donosi Haus Beauty?

Kada su prošlog tjedna objavljene prve fotografije beauty kampanje Lady Gage, bili smo iznimno uzbuđeni. Iako nije otkrila mnogo o nadolazećim Hausovim proizvodima, otkrili smo kako Lady Gaga izgleda savršeno bez trunke Photoshopa.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUS LABORATORIES (@hauslabs) on


Sada, međutim, saznali smo na čemu je to točno Gaga vrijedno radila sve ove mjesece. U intervjuu za WWD, dobitnica Oscara rekla je kako želi stvoriti proizvode za svakoga. “Vidim da se nešto događa u svijetu i mislim da mnogi ljudi osjećaju pritisak kako moraju izgledati na određeni način”, kazala je Gaga. “Ili izgledati kao netko drugi ili biti toliko precizni sa svojom šminkom kako vi izledali fotošopirani na društvenim medijima kako bi se uklopili i bili smatrani lijepima. Doista želim uzeti tu ideju i razbiti ju.”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUS LABORATORIES (@hauslabs) on

Haus Beauty je službeno debitirao s tri proizvoda – RIP Lip Liner, Le Riot sjajilo za usne i fenomenalnom svjetlucavom tekućinom Glam Attack. Svi proizvodi su veganski i “cruelty-free”.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Reinvencije slavnih: Tko su Alexander Nevermind, Kenya Campbell i Lilakoi Moon?

Nomen est omen - kaže stara poslovica. Ususret ovogodišnjim ELLE Style Awards koje su u znaku #FashionRenvention, istražujemo koji su celebrityji vlastitim reinvencijama bili tako posvećeni da su mijenjali imena čak nekoliko puta.

#FashionReinvention inspiracija: transformacije Lady Gage od burleske do Hollywooda

Dok odbrojavamo dane do ovogodišnjeg izdanja ELLE Style Awards, koje su u znaku kampanje #FashionReinvention, osvrćemo se na stilske transformacije Lady Gage u posljednjih desetak godina

Matija Čop: o jedinstvenoj praksi, (ne)vidljivom radu i demistifikaciji inspiracije

U povodu samostalne izložbe koja se otvara večeras u HDD-u, razgovaramo s jednim od najintrigantnijih dizajnera suvremene međunarodne modne scene

Život ispod maske

„Budi ti. Ali nosi masku“, poručuje nam pop diva Lady Gaga. Svjetski celebi pridržavaju se uputa svojih kriznih stožera i disciplinirano stavljaju zaštitne maske svaki put kad napuste kuću, bez obzira idu li u shopping, na kavu ili, poput Kaie Gerber, u teretanu

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

▲ Povratak na vrh