Prvi pogled: snažna poruka iza beauty kolekcije Lady Gage

13.07.2019.

Kakve proizvode donosi Haus Beauty?

Kada su prošlog tjedna objavljene prve fotografije beauty kampanje Lady Gage, bili smo iznimno uzbuđeni. Iako nije otkrila mnogo o nadolazećim Hausovim proizvodima, otkrili smo kako Lady Gaga izgleda savršeno bez trunke Photoshopa.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUS LABORATORIES (@hauslabs) on


Sada, međutim, saznali smo na čemu je to točno Gaga vrijedno radila sve ove mjesece. U intervjuu za WWD, dobitnica Oscara rekla je kako želi stvoriti proizvode za svakoga. “Vidim da se nešto događa u svijetu i mislim da mnogi ljudi osjećaju pritisak kako moraju izgledati na određeni način”, kazala je Gaga. “Ili izgledati kao netko drugi ili biti toliko precizni sa svojom šminkom kako vi izledali fotošopirani na društvenim medijima kako bi se uklopili i bili smatrani lijepima. Doista želim uzeti tu ideju i razbiti ju.”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUS LABORATORIES (@hauslabs) on

Haus Beauty je službeno debitirao s tri proizvoda – RIP Lip Liner, Le Riot sjajilo za usne i fenomenalnom svjetlucavom tekućinom Glam Attack. Svi proizvodi su veganski i “cruelty-free”.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Život ispod maske

„Budi ti. Ali nosi masku“, poručuje nam pop diva Lady Gaga. Svjetski celebi pridržavaju se uputa svojih kriznih stožera i disciplinirano stavljaju zaštitne maske svaki put kad napuste kuću, bez obzira idu li u shopping, na kavu ili, poput Kaie Gerber, u teretanu

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

ELLE Countdown: Najvažniji popkulturni momenti desetljeća

Koji su pokreti, pojave i celebovi obilježili desete?

Koga ljubi Lady Gaga?

Pjevačica se nije dugo oporavljala od prekida

▲ Povratak na vrh