Radiofrekvencijom konzervirajte mladenačku ljepotu

22.11.2019.

Sve što trebate znati o najnovijem tretmanu pomlađivanja kože lica

O potpuno novom načinu pomlađivanja kože lica šuška se već neko vrijeme. Nisu u pitanju kreme i sredstva za čišćenje. Niti je riječ o ekstrakciji zrakom niti kopanju iglama. Umjesto toga, pomoću štapića za radiofrekvenciju pričvršćenog na uspravnom stroju veličine stjuardesinih kolica, facijalist masira vaše lice, opuštajući njegove ligamente i potičući proizvodnju kolagena na način koji djeluje toliko umirujuće da mnogi zaspu usred tretmana.View this post on Instagram

A post shared by @ sarahhalpin on Jun 10, 2017 at 9:08am PDT

Tradicionalni spa proizvodi trenutno djeluju na način da čiste i ispiru kožu, dok medicinski tretmani obnavljaju stanice kože i tkiva. Medicinski tretmani obično koriste lasere (svjetlost), struju mikro naboja (pulsirajuća energija) ili ultrazvuk (zvučni valovi), koji svi imaju neku vrijednost u pomlađivanju, ali radiofrekvencija, kojoj gotovo svaki dan otkrivamo novu upotrebu, zaista je u svojoj posebnoj ladici. Ako ju ispravno koristimo, doista omogućuje vidljivo i dublje pomlađivanje od bilo kojeg drugog medicinskog tretmana razvijenog do sad, slažu se stručnjaci.

Pomlađujemo kožu i vezivna tkiva tkiva kako bismo djelovali mlađe i jače. Zamislite pomlađivanje s radiofrekvencijom kao ponovno punjenje uspavanih stanica koje su uginule u našim 20-ima i 30-ima. Radiofrekvencijska terapija u masaži lica oslobađa toksine aktiviranjem protuupalnih svojstava, istodobno vraćajući novu, zdraviju kožu. Što se tiče broja tretmana, ovisi o klijentu, ali općenito se preporuča 3 do 6 tretmana u razmaku od 7 do 10 dana za početak te dodatnog tretiranja svakih 8 do 10 tjedana za održavanje rezultata. No, ne zaboravite da dobra koža počinje iznutra. Hranjive tvari poput kolagena, antioksidansa, vitamina C itd. neophodne su za suzbijanje znakova starenja i održavanje zdrave kože takvom kakva jest.

Piše: D.M.

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Savjeti za prirodnu ljepotu Adut Akech

Zlatna beauty pravila slavne manekenke

Pronašli smo brendove slične kultnom The Ordinaryju

Koji još beauty brendovi nude kvalitetne, a cjenovno prihvatljive proizvode?

▲ Povratak na vrh