Revolucija u svijetu boja

10.06.2014.

Dostupne su boje za kosu koje ne sadrže amonijak, alkohol niti se miješaju s peroksidom

Boje za kosu Adore (glagol voljeti, cijeniti, obožavati) živi su i sjajni dokaz istinitosti latinske tvrdnje nomen est omen – ime jest znak. Bez imalo pretjerivanja, boje Adore unijele su revoluciju u bojanje kose jer se radi o polutrajnoj boji koja se vezuje samo uz površinski sloj kutikule kose, ne miješa se s peroksidom, ne sadrži alkohol, kao ni amonijak.

Sve te karakteristike garancija su očuvanja kvalitete te sjaja vaše kose, no pored očuvanja kose nudi i apsolutno fantastične boje u toliko živim nijansama kakve je do nedavno bilo nemoguće zamisliti bez prethodno posvijetljene kose!

 

She Cuts Your Hair

 

Svih četrdeset nijansi palete ADORE boja moguće je nabaviti u zagrebačkom frizerskom salonu SHE cuts your hair gdje ih stručno osoblje salona može aplicirati na vašu kosu u koliko god nijansi hoćete, ili ih pak možete kupiti i aplicirati sami u tzv. kućnoj radinosti. Kako bi vam što vjernije dočarao bogatstvo boja i kvalitetu te sjaj tretirane kose, frizerski salon SHE cuts your hair je sa svojom vjernom ekipom snimio editorijal SHE ADORE(S) your hair.

 

Kosa i boja: Ivana Marušić za SHE cuts your hair
Make up: Ana Fucijaš
Styling: Doris Fatur
Fotografije: Ivan Slipčević
:

Pročitajte i...

Kada, kako i zašto: glavna pitanja o noćnoj njezi lica

Koja je razlika između dnevnih i noćnih krema?

Beach, please!

„Kad je nebo puno zvijezda, a more mirno i toplo, čovjek ima osjećaj da lebdi u svemiru“, konstatirala je glumica Natalie Wood. Ima li što ljepše od dana na plaži? Ili još bolje, večeri! Vrijeme je za putovanje prema moru, a ovo su cool sitnice koje bismo rado ponijeli sa sobom....

5 čarobnih namirnica za detoksikaciju

Zrno kamene soli svako jutro napravit će čuda za vaš organizam. A evo koje još namirnice morate uvesti u prehranu želite li izbaciti toksine, živjeti zdavije i izgledati bolje!

▲ Povratak na vrh