Revolucija za savršenu kožu

Lupita Nyong'o
11.09.2014.

Lupita Nyong'o i Kate Winslet predstavljaju novu dimenziju ljepote

Lancôme je 2011. godine učinio prekretnicu lansiravši Visionnaire [LR 2412 4%] Advanced Skin Corrector, prvi serum za ponovno postizanje nevjerojatno lijepe kože.

Revolucionarna formula

U srcu formule, o čijoj su učinkovitosti posvjedočile korisnice diljem svijeta i koja je okrunjena sa stotinjak međunarodnih priznanja, krije se ekskluzivna molekula LR 2412 koju su kreirali poznati istraživački laboratoriji. Zaštićena je s 20 patenata, a rezultat je dvanaestogodišnjeg istraživanja. Postigavši pravu revoluciju u svijetu ljepote, molekula LR 2412 utrla je put kreiranju molekula nevjerojatno dragocjenih za njegu kože: jasmonata.

 

VISIONNAIRE

VISIONNAIRE

 

Danas Lancôme predstavlja novi VISIONNAIRE LR 2412 4% – Cx Advanced Skin Corrector, donoseći novu dimenziju savršenosti. Uvjerivši se u koristi koje jasmonati donose za kožu, istraživači su redizajnirali formulu i upotrijebili dvojnu biološku strategiju kreiravši LR 2412 – Cx, jedinstvenu kombinaciju dviju molekula iz grupe jasmonata, za savršenu kožu u stvarnom vremenu.

Nova formula donosi i poboljšanu teksturu za postizanje trenutačnih rezultata.

Rezultati su…

Nevjerojatno savršena koža, koja se transformira već pri prvom nanošenju, zahvaljujući trenutačnom djelovanju.

 

Kate Winslet

 

Zvjezdana potpora

Kate Winslet i Lupita Nyong’o nove su ambasadorice za proizvode Visionnaire. Pred objektivom fotografa Merta Alasa i Marcusa Piggotta savršeno su utjelovile Lancômeovu viziju ženstvenosti i dočarale snagu novog VISIONNAIRE LR 2412 4% – Cx Advanced Skin Corrector-a.

Fotografije: Mert&Marcus za Lancôme

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh