Rihanna izbacila Fenty Skin i konačno se oglasila u vezi novog albuma

31.07.2020.

Linija preparativne kozmetike je stigla, a Riri kaže da će album «vrijediti čekanja»…

Desetljeća su prošla otkako je BadGalRiri zadnji put izbacila album, ili se barem mi tako osjećamo. Jest da se u međuvremenu afirmirala kao dizajnerica i nova titanka dekorativne kozmetike, jest da je postavila nove norme u tim univerzumima za sve nijanse kože i upravo izbacila liniju preparativne kozmetike Fenty Skin (i to nedugo nakon linije sandala u suradnji s Aminom Muaddi te linije sunčanih naočala)… 

Znamo, znamo, vrijedna je… Ali isto tako, ne može nam podastrijeti Anti, koji je definitivno njezin ponajbolji album u karijeri, koja ove godine slavi petnaesti rođendan, i onda nestati iz glazbe na četiri godine! (Stvarno se čini dulje.) Koliko dugo možemo slušati BBHMMNeeded Me i Desperado? Jako dugo, ali to nije poanta. 

«Starija sam deset godina, petnaest godina. Mislila sam da je sve to bilo prije nekoliko godina, a sada je već prošlo više od desetljeća. O TOME razmišljam! Ali također sam zahvalna što sam još uvijek ovdje i što mogu širiti svoje područje djelovanja. Zahvalna sam. Bilo je zabavno i uopće se ne mogu požaliti,» izjavila je za Entertainment Tonight

I mi smo zahvalne, ali – kad će taj album? 

Kaže Riri: «Uvijek radim na novoj glazbi i kad je budem spremna izdati onako kako osjećam da treba, izaći će. I nećete se razočarati kad se to dogodi, vrijedit će.» Načelno, ne sumnjamo, ali nismo dobile informaciju za koju se možemo uhvatiti, osobito budući da nas Rihanna radosno trola već godinama svako malo: «Volim malo provocirati svoje fanove. Ali i oni to rade meni! Pa dobiju istu stvar natrag.» Jeij.

View this post on Instagram

just stopping by to let y’all know these sold out. thank you @Fenty gang!

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Ta se saga već toliko dugo nastavlja da smo posve malaksale, možemo se samo nadati da su predviđanja za ono što je postalo poznato kao R9 točna te da će album izaći već ove godine. Početkom 2020. Riri je rekla da «agresivno» radi na novoj glazbi, ali ovih dana je jasno izjavila: «Neću izdati album samo zato što ljudi čekaju. Ako je trebalo već toliko dugo, želim da vrijedi čekanja». Za pretpostaviti je da će napraviti malu pauzu nakon ovo najnovijeg projekta prije nego što svoje fanove razveseli novim materijalom. 

Što se tiče zvuka na kojem radi, Rihanna je izjavila da će novi album biti inspiriran raggae glazbom za koju kaže da joj je «u krvi», a suradnja s Neptunesima sluti na plesni sound s elementima funka. Osim toga ne znamo puno. 

Gledajte, ova godina je teška i nemamo pojma što nas još čeka, trebamo novu Rihannu. A u međuvremenu, pretpostavljamo da se možemo malo utješiti s novom Fenty kolekcijom koja bi, ako je suditi po dosadašnjim izdanjima, mogla biti sjajna. Kolekcija se bazira na 2-u-1 proizvodima u tri koraka te uključuje: Total Cleans’r Remove-It-All Cleanser, Fat Water Pore-Refining Toner Serum and Hydra Vizor Invisible Moisturizer + SPF.

Piše: Ana Fazekaš
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Trendspotting: Sunčane naočale s bijelim okvirima

Rihanna, Gigi i Hailey Bieber obožavaju sunčane naočale s bijelim okvirima, a mi smo izdvojili 10 koje će biti 'točka na i' svakog looka

rihanna

Je li Rihannina nova frizura najveći trend za 2021.?

Frizura koju su nosile brojne slavne žene simbol je nekonformizma, oslobođenja i snage

cardi b

I Cardi B odlučila unovčiti slavu: Pokreće kozmetičku liniju?

Slijedeći primjere iskusnih kolegica, reperica se baca u poduzetničke vode

▲ Povratak na vrh