Rihanna izbacila Fenty Skin i konačno se oglasila u vezi novog albuma

31.07.2020.

Linija preparativne kozmetike je stigla, a Riri kaže da će album «vrijediti čekanja»…

Desetljeća su prošla otkako je BadGalRiri zadnji put izbacila album, ili se barem mi tako osjećamo. Jest da se u međuvremenu afirmirala kao dizajnerica i nova titanka dekorativne kozmetike, jest da je postavila nove norme u tim univerzumima za sve nijanse kože i upravo izbacila liniju preparativne kozmetike Fenty Skin (i to nedugo nakon linije sandala u suradnji s Aminom Muaddi te linije sunčanih naočala)… 

Znamo, znamo, vrijedna je… Ali isto tako, ne može nam podastrijeti Anti, koji je definitivno njezin ponajbolji album u karijeri, koja ove godine slavi petnaesti rođendan, i onda nestati iz glazbe na četiri godine! (Stvarno se čini dulje.) Koliko dugo možemo slušati BBHMMNeeded Me i Desperado? Jako dugo, ali to nije poanta. 

«Starija sam deset godina, petnaest godina. Mislila sam da je sve to bilo prije nekoliko godina, a sada je već prošlo više od desetljeća. O TOME razmišljam! Ali također sam zahvalna što sam još uvijek ovdje i što mogu širiti svoje područje djelovanja. Zahvalna sam. Bilo je zabavno i uopće se ne mogu požaliti,» izjavila je za Entertainment Tonight

I mi smo zahvalne, ali – kad će taj album? 

Kaže Riri: «Uvijek radim na novoj glazbi i kad je budem spremna izdati onako kako osjećam da treba, izaći će. I nećete se razočarati kad se to dogodi, vrijedit će.» Načelno, ne sumnjamo, ali nismo dobile informaciju za koju se možemo uhvatiti, osobito budući da nas Rihanna radosno trola već godinama svako malo: «Volim malo provocirati svoje fanove. Ali i oni to rade meni! Pa dobiju istu stvar natrag.» Jeij.

View this post on Instagram

just stopping by to let y’all know these sold out. thank you @Fenty gang!

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Ta se saga već toliko dugo nastavlja da smo posve malaksale, možemo se samo nadati da su predviđanja za ono što je postalo poznato kao R9 točna te da će album izaći već ove godine. Početkom 2020. Riri je rekla da «agresivno» radi na novoj glazbi, ali ovih dana je jasno izjavila: «Neću izdati album samo zato što ljudi čekaju. Ako je trebalo već toliko dugo, želim da vrijedi čekanja». Za pretpostaviti je da će napraviti malu pauzu nakon ovo najnovijeg projekta prije nego što svoje fanove razveseli novim materijalom. 

Što se tiče zvuka na kojem radi, Rihanna je izjavila da će novi album biti inspiriran raggae glazbom za koju kaže da joj je «u krvi», a suradnja s Neptunesima sluti na plesni sound s elementima funka. Osim toga ne znamo puno. 

Gledajte, ova godina je teška i nemamo pojma što nas još čeka, trebamo novu Rihannu. A u međuvremenu, pretpostavljamo da se možemo malo utješiti s novom Fenty kolekcijom koja bi, ako je suditi po dosadašnjim izdanjima, mogla biti sjajna. Kolekcija se bazira na 2-u-1 proizvodima u tri koraka te uključuje: Total Cleans’r Remove-It-All Cleanser, Fat Water Pore-Refining Toner Serum and Hydra Vizor Invisible Moisturizer + SPF.

Piše: Ana Fazekaš
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Rihanna objavila najekskluzivniju autobiografiju. Bilo bi je korisno pročitati

Limitirana queen-size verzija donosi jedinstveni uvid u život glazbenice i poduzetnice čiji je brend procijenjen na milijardu dolara

Čini se kako je Rihannin modni brend Fenty doživio fijasko: Što je pošlo po krivu?

Što je uzrok zatvaranja brenda megapopularne glazbenice i poduzetnice?

Bilo je tu i fudbalerka: Najdramatičnije promjene frizura slavnih u 2020.

Eksperimenti bojama i drastični rezovi: celebovi su pronašli svoju omiljenu razbibrigu za vrijeme boravka kod kuće

Ultimativni soundtrack za 2021: 12 glazbenih albuma za kojima naše uši žude

Što se nalazi na listi najiščekivanijih muzičkih izdanja koja će obilježiti godinu?

Fashion hotlist: Najznačajnije modne dizajnerice u 2020-oj

Tko su žene koje predvode trenutno najutjecajnije brendove modnog univerzuma

Riri ima novu kolekciju za Savage x Fenty i novog dečka

Rihanna kao snježna kraljica u novoj kolekciji za Savage x Fenty

▲ Povratak na vrh