Savršena doza glamura uz zlatne manikure

22.03.2019.

Otkrijte manikure kao stvorene za svečane prigode

Zima je iza nas, a s njom ostavljamo i tamne nijanse lakova za nokte. Sve više trendseterica viđamo s intenzivno zelenim noktima, a sada smo otkrili i jedan potpuno drugačiji proljetni trend. Riječ je o glamuroznim zlatnim manikurama koje dolaze u stotine različitih varijanti, a savršena su nadopuna svečanim crnim odjevnim kombinacijama.

Za klasičarke tu su prekrasne mat zlatne manikure s kojima ne možete pogriješiti. Na Instagramu smo pronašli i genijalne minimalističke izvedbe ovog trenda s jednom zlatnom linijom na prirodnim noktima ili u kombinaciji s bojom lavande. Za dodatnu dozu glamura tu su kombinacije zlatnih listića i cirkona ili s neodoljivim zlatnim Chanel naljepnicama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by steph stone (@stephstonenails) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomi Yasuda (@naominailsnyc) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Frances Liang (@purplenailbox) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria V SoNailicious® (@so_nailicious) on

Pročitajte i...

Novom kampanjom Let's do beautiful Douglas redefinira ljepotu!

U godini u kojoj obilježava 111. godina postojanja, nova LET'S DO BEAUTIFUL kampanja pokazuje ono za što se Douglas danas zalaže kao moderna i otvorena beauty kompanija koja potiče raznolikost i toleranciju.

Naša koža je veliki emotivac

Sigurno ste primijetili da se intenzivna i promjenjiva raspoloženja odražavaju na epidermi, što su fenomeni koje istražuju psihodermatologija i neurokozmetika

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Autentična ljepota od sada je dostupna i online

Proizvodi koji se pridružuju globalnom pokretu održive potrošnje i proizvodnje te predstavljaju primjer buđenja ekološke svijesti u kozmetičkoj industriji su proizvodi koji stoje iza holističkog projekta pod nazivom Authentic Beauty Concept (ABC)

Otkrijte 5 tajni Audrey Hepburn za bezvremensku ljepotu

Iako se kozmetika tijekom godina mijenjala, neki su savjeti ostali univerzalni

▲ Povratak na vrh