Savršena njega obojane kose

04.01.2016.

L'Oréal Paris Excellence Crème originalna je boja za kosu koja sadrži zaštićenu formulu s kremom i mehanizam kojim se kosa sama štiti

L’Oréal Paris Excellence Crème boja za kosu stvorena je sredinom ’90-ih i za njezinu originalnost zaslužne su dvije inovacije: nova zaštićena formula s kremom i mehanizam kojim se kosa sama štiti.

U čemu je tajna?

Tajna leži u tri ključna sastojka: Pro-keratin, Céramide R i Ionéne G.

Pro-keratin čuva kvalitetu površinskog sloja vlasi dok Céramide R dodatno zaglađuje i štiti Vašu kosu, a Ionéne G je dubinski njeguje i sprečava njezino lomljenje.

Prečestim bojanjem možemo oštetiti kosu jer time postaje istrošena i porozna pa ne zadržava ni boju ni pigment. Vanjska ovojnica vlasi postaje slabija, nestaje sjaja, boja postaje beživotna, kosa je oštra na dodir, a boja lagano blijedi.

Pitate se kako očuvati intenzitet boje kao prvog dana ako ne želimo kosu bojiti svaka dva tjedna?

Tri razine djelovanja za zaštitu, obnovu i jačanje vlasi te pojačavanje intenziteta boje rezultiraju bogatom, sjajnom i prekrasnom bojom, a kosa je zaštićena, snažna i obnovljena zahvaljujući bogatoj njezi za obojenu kosu koju možete koristiti i do 6 tjedana. Učinak bojenja kose ovisi o njezinu stanju. Kad su vlasi zdrave, boja neće blijedjeti nakon svakog pranja kose šamponom. Odsjaj svjetlosti na glatkoj će površini bez oštećenja biti besprijekoran, a boj će se prelijevati i osigurati blistavu raskoš.

Svjetski priznata formula trostruke njege Excelence Crème iz laboratorija L’Oréal Paris već 20 godina štiti vlasi pri svakom bojanju kose – prije, tijekom i poslije samog čina te jamči postojanu kvalitetu boje i bezvremenske nijanse!

Foto: Press

Pročitajte i...

Uz ove savjete recite bye bye ispucalim vrhovima

S ovim trikovima bit ćete korak bliže dugoj i njegovanoj kosi

Ima li nešto u no-shampoo trendu?

To 'poo or not to 'poo?

Vodič za kosu u izolaciji

Sve što trebate znati o održavanju kose za vrijeme izolacije i budućim trendovima

Poznati zagrebački frizer Davorin Purić ispričao nam je zašto ne bojati kosu doma i koje ćemo trendove htjeti isprobati kad se otvore frizerski saloni

Hairstyling majstorica Ivana Rimac o pravilnoj njezi kose

Vlasnica salona Ivys podijelila je male tajne zanata

Novi hot frizerski salon poznate modne hair stilistice

Fabula de Forma Katice Topčić izgleda famozno

▲ Povratak na vrh