Saznali smo kako do dužih i gušćih trepavica!

13.06.2020.

Proizvodi koji stvarno djeluju

Beauty industrija je danas razvijena do te mjere da gotovo i da ne postoji dio tijela za kojeg ne postoji čitav dijapazon proizvoda za njegu. I dok vjerojatno već koristite negdje između 5 i 15 proizvoda za svakodnevnu njegu, i dalje postoje neke kategorije kojima ne pridajete dovoljno pažnje- primjerice, trepavice, a sigurni smo da biste voljele da su duže i gušće, uostalom, tko ne bi?

 

 

Proizvodi za njegu trepavica nisu nikakva novost na beauty sceni, a najpopularniji su regeneratori, primeri i serumi za rast i jačanje. Upravo su serumi idealno rješenje za sve koji ciljaju na nešto prirodniji izgled i one koji bi voljeli izbjeći ekstenzije i umjetne trepavice, a ipak vidjeti napredak u njihovoj duljini i gustoći. S time na umu istražili smo ponudu takvih proizvoda za trepavice i izdvojili one s najboljim ocjenama.

 

 

Piše: L.H.

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

10 najgorih beauty savjeta ikad!

Ove savjete nikad nemojte poslušati

ELLE Intervju: Antoneta Bursac, osnivačica brenda Klarskin

Djevojka rodom iz Trogira čiji se wellness brend prodaje na Net-a-Porteru!

Savjeti za prirodnu ljepotu Adut Akech

Zlatna beauty pravila slavne manekenke

Pronašli smo brendove slične kultnom The Ordinaryju

Koji još beauty brendovi nude kvalitetne, a cjenovno prihvatljive proizvode?

▲ Povratak na vrh